måndag 25 maj 2020

Jag har respekt för svenska goda folket denna skrivelse ska inte någon ta på sig och tänka att vi tycker illa om


Jag har respekt för svenska goda folket denna skrivelse ska inte någon ta på sig och tänka att vi tycker illa om någon  det är en undersökningar som jag med några till gjorde under tiden.



Jag har respekt för svenska goda folket denna skrivelse ska inte någon ta på sig och tänka att vi tycker illa om någon det är en undersökningar som jag med några till gjorde under tiden.
Det är inte bara rasism som hindrar flyktingar från att komma in på arbetsmarknaden.
Det finns andra faktorer.
1 Samarbete mellan statsmän och politiker med diktatoriska länder
från dessa länder har tagit tillflykt till Sverige.
2 favoriseringar av en del folk det kan vara rasistiska, men på duktiga sätt med moderna rasismen, dem använder invandrare mot invandrare , under tiden mellan 2001 till 2020 inom mina undersökningar också har sökt efter olika teorier om mänskliga beteende och karaktärigenkänning
Genom ansikten, beteenden och rörelser
Och mänskligt kroppsspråk, som jag har fått läsa väldigt djupt inom internet även köpa böcker, sedan har använt mina kunskaper och tänkte djupt på personens kroppsspråk när hade möte med olika personalen i Sverige.
Jag har redan höga utbildning kan väl 12 språk har studerat psykologi båda en del i iran sedan 1983, 1986 tyskland sedan flydde från iran till irak 1989 och irak mellan 1990 till 1996 båda kroppsspråk och psykoanalytiker på universitet, sedan jag utvecklade mina kunskaper inom TED.com och kunde idag veta hur människor är.....
Moderna rasismen använder inte sina gamla metoder,
Idag rasister har moderniserad sig och använder inte samma metoder som tidigare har använt en rasist när bli anställt inom myndigheten kommer inte köra samma metoder som tidigare hon, han har använt mot folk. Den som bär rasistiska ideer och lyckades så att ta sig inom myndigheten har väl några personer som ger henne, han råd hur skulle behandla andra personer med invandrare bakgrund, dem kommer att använda lag och regler för sina skulder. moderna rasister går inom sakerna på duktiga sätt försöker så att använda invandrare mot invandrare så slipper själv att bli beklagas.
Vi säger inte att folk med invandrare bakgrund är felfritt, de som kom från diktatoriska länder har skaffat en del problem i Sverige, därför att dem visste inte vad demokrati betyder
klicka här för mer information
Varför jag gjorde denna undersökningar, därför att vi flydde från diskriminerings land och orättvist land, men vi hämnade i samma sak, men med moderna metoder
klicka här för mer information
ترم الناس السويديين الطيبين ، هذه الرسالة لا ينبغي أن يأخذها أي شخص يفكر في أننا لا نحب شخصًا ما ، فهو بحث قمت به مع بعض الآخرين خلال ذلك الوقت.
ليست العنصرية فقط هي التي تمنع اللاجئين من دخول سوق العمل.
هناك عوامل أخرى.
1 التعاون بين رجال الدولة والسياسيين مع الدول الديكتاتورية
  من هذه الدول لجأت إلى السويد.
2 لصالح بعض الناس قد يكون عنصريًا ، ولكن بطريقة جيدة مع العنصرية الحديثة ، يستخدمون المهاجرين ضد المهاجرين ، في الفترة من 2001 إلى 2020 ضمن بحثي ، بحثوا أيضًا عن نظريات مختلفة للسلوك البشري والتعرف على الشخصيات
من خلال الوجوه والسلوكيات والحركات
ولغة الجسد البشري ، التي قرأتها بعمق في الإنترنت ، تشتري الكتب أيضًا ، ثم استخدمت معرفتي وفكرت بعمق في لغة جسد الشخص عند مقابلته مع موظفين مختلفين في السويد.
لقد تلقيت بالفعل تعليمًا عاليًا وقد يكون 12 لغة قد درست علم النفس على حد سواء جزء من إيران منذ عام 1983 ثم هربت ألمانيا من إيران إلى العراق 1989 والعراق بين عامي 1990 و 1996 على حد سواء لغات الجسد والمحللين النفسيين في الجامعة ، منذ أن طورت معرفتي في TED.com
لا تستخدم العنصرية الحديثة أساليبها القديمة ،
اليوم قام العنصريون بتحديث أنفسهم ولا يستخدمون نفس الأساليب التي كانت تستخدم سابقًا عنصريًا عندما يتم توظيفهم داخل السلطة لن يديروا نفس الأساليب التي كانت تستخدمها من قبل ، فقد استخدمها ضد الناس. أي شخص يحمل أفكارًا عنصرية وتمكن من دخول السلطة لديه بعض الأشخاص الذين يمنحونها ، وينصح بكيفية التعامل مع الآخرين من أصول مهاجرة ، وسوف يستخدمون القانون والقواعد لديونهم.
نحن لا نقول أن الأشخاص من أصول مهاجرة لا تشوبه شائبة ، أولئك الذين جاؤوا من دول ديكتاتورية خلقوا بعض المشاكل في السويد ، لأنهم لم يعرفوا ماذا تعني الديمقراطية







  • Det är så jäkla obehagligt. Man är orolig som det är när man har en tonårsdotter och tänker att det ska hända något och så gör det det. Det är riktigt otäckt.

    De två killarna tog tjejernas ryggsäckar och hällde ut innehållet på marken. Därefter började det en timme långa övergreppet. De slängde en högtalare och en mobiltelefon i backen. De höll fast dem och tafsade på dem. De tog fram en kniv och tryckte upp tjejerna mot ett plank och satte kniven runt huvudena på dem. De sa ”Vet ni hur vi afghaner dödar? Vi räknar till tre” och sedan satte de kniven i planket. De sa att de skulle ligga och flyta i blodet och ”om ni berättar något så dödar vi er”.
    De högg mot magen på min dotter flera gånger och det var jättenära, bara någon decimeter ifrån. Min dotter var jätterädd och de bet henne i halsen också. Stefan Löfvens Sverige av idag!


      • Gilla
      • Svara
      • 13 m




    •  , HAHAHAHAHAHA ingen som vill leva på bidrag , du är ju dum i huvudet på riktigt , studerat på internet säger du, fortsätt med det så stannar du kvar på samma låga IQ nivå som du befinner dig på nu , ärthjärna .

      1

      • Haha

      • Svara
      • 13 m



      • Jag vill väl diskutera med dig för att undersöka din personligheten inom dina text vet precis vad har du i huvudet det är väl syns på din sida fortsätt lycka till med ditt korkade huvudet

  • Tjejerna hade precis varit och tränat på Body Gym & Relax och var på väg hemåt. Bakom Ica Supermarket attackerades de av två pojkar.

    – Två killar började skrika hotfullt mot dem. Min dotter och hennes kompis vände sig om och sprang och de gömde sig i några buskar, men de blev hittade förstås.

    Uttalade flera dödshot

    De två killarna tog tjejernas ryggsäckar och hällde ut innehållet på marken. Därefter började det en timme långa övergreppet.  
    – De slängde en högtalare och en mobiltelefon i backen. De höll fast dem och tafsade på dem. De tog fram en kniv och tryckte upp tjejerna mot ett plank och satte kniven runt huvudena på dem. De sa ”Vet ni hur vi afghaner dödar? Vi räknar till tre” och sedan satte de kniven i planket. De sa att de skulle ligga och flyta i blodet och ”om ni berättar något så dödar vi er”.  
    – De högg mot magen på min dotter flera gånger och det var jättenära, bara någon decimeter ifrån. Min dotter var jätterädd och de bet henne i halsen också.
     "Bara för att trakassera"
    Efter en timme kom en annan person och såg händelsen och larmade Polisen. Då försvann gärningsmännen från platsen.
    – Det är inte så mycket folk där bakom, men någon såg och larmade Polisen. Då försvann de och sa att de skulle åka med bussen.
    Gärningsmännen tog inte med sig några värdesaker.
    – De lät allting vara kvar, det var bara för att trakassera. Det var helt galet, det går inte förstå riktigt.
     "Jättechockade"
    Tjejerna träffade fem poliser senare på kvällen och har förstås tagit mycket illa vid sig av den obehagliga händelsen.
    – De var jättechockade, de satt på gräset och bara grät. Det var jävligt obehagligt och det blev inte mycket sömn.
    Hur går dina tankar om händelsen?
    – Det är så jäkla obehagligt. Man är orolig som det är när man har en tonårsdotter och tänker att det ska hända något och så gör det det. Det är riktigt otäckt.
    En gärningsman identifierad
    Mamman hyllar Polisens insats under gårdagen.
    – Vi kände ett jättebra stöd från Polisen igår och jag tyckte att de var fantastiska. Jag hoppas verkligen att de kan ta fast dem nu.
    En av gärningsmännen ska tjejerna ha identifierat och han ska vara bosatt i Hultsfred.
    – De känner dem inte, men har sett en av dem i stan och min dotters kompis kände igen namnet. Vi tittade på Instagram och han är från Hultsfred. Vi har skickat bilden på honom till Polisen. Den andra är förmodligen äldre och det vet vi inte vem det är.
    Dagens Vimmerby söker ansvarig polis för utredningen. 

  • Inga kommentarer:

    Skicka en kommentar