fredag 15 maj 2020

Att sälja sextjänster på campingplatser och hotell


Att sälja sextjänster på campingplatser och hotell
Flera socialarbetare i södra Sverige tar med sig kvinnor och flickor från Rumänien till Sverige, hyr sedan en lägenhet  för dem och sedan prostituerar dem. snart kommer ut en intervju som en vän gjorde i Malmö med en flicka som kallade sig misha och hennes mamma jobbar som socialsekreterare i Södra Sverige

En ung kvinna som misstänks för att sälja sextjänster i Östersund har arresterats av polisen.

  Polisen kunde kontakta kvinnan efter flera dagars uppföljning, och enligt Austin polisinspektör Stein Sundin väntade hon på att polisen skulle hjälpa henne under samtalet, och hon är fortfarande på ett säkert ställe.

Poliser i upploppsutrustning stormade ett rally på fredag ​​och avlägsnade hundratals demonstranter med lastbil. Poliser i upploppsutrustning stormade ett rally på fredag ​​och avlägsnade hundratals demonstranter med lastbil. Poliser i upploppsutrustning stormade en rally på fredagen och tog bort hundratals demonstranter med lastbil. Hittills har ingen arresterats för sexuellt missbruk av kvinnor.

Enligt Stein Sundin, i alla fall av prostitution finns det människor bakom dessa kvinnor som tar dem hit och tvingar dem att sälja.

Enligt Yamtlandpolisen kunde polisen för ett och ett halvt år sedan hjälpa sex kvinnor som hade tvingats till prostitution och inrymt dem i specialcentra för kvinnor som skadats.

För att identifiera och gripa medlemmar i nätverket som är involverat i människohandel och handel med kvinnor till Sverige för människohandel har polisstationer i olika delar av landet börjat arbeta tillsammans, och ett ärende har väckts vid Internationella åklagarmyndigheten i Stockholm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar