söndag 24 maj 2020

God morgon från Luleå 6 grader och sol 🌞😎


God morgon från Luleå 6 grader och sol 🌞😎
Kaffe och en hårdbrödmacka med ägg och kaviar ☕️☕️
Livet rullar på i Absurdistan värre och värre , mot avgrunden.

Sveriges resurser är inte oändliga har Stefan Löfven nu upptäckt när han har strösslat med våra MILJARDER skattekronor här och där. Nu börjar de tryta, skattkistan börjar gapa tom. Riksgälden väntar sig ökad statsskuld till 1,6 BILJONER kronor, när jag precis lärt mig hur mycket
1 MILJARD är börjar vi prata BILJONER????
Man blir skräckslagen och kallsvettig för mindre, hur ska vi lösa detta? Kanske plastskatten inte hjälpte upp ekonomin som han trott? Vad ska vi mer hitta på att stjäla från det svenska folket? Eller ska vi fundera på att skära ner på utgifterna kanske, det är ganska vanligt när pengarna tryter. Det får nu företag och privatpersoner göra när pandemin förstörde vår ekonomi, det bör vara det självklara för varje normalbegåvad människa. Kanske Stefan Löfven och Magdalena Andersson sätter sig ner och börjar se över helheten på ekonomin. Hur mycket pengar har vi och var kan vi spara.
Vi bör genast lämna EU och där spara ca. 54 MILJARDER kronor, vi slutar med bistånd till andra länder och sparar ytterligare 52 MILJARDER och vi stoppar all invandring och startar återvandringsverket och skickar tillbaka alla utan asylskäl för invandringen kostar oss ca
500 MILJARDER per år.
Vi slutar med alla bidrag för alla omöjliga projekt som ska få ovilliga importerade män från Afrika, Mellanöstern och kvinnor i sjal i arbete, det har visat sig näst intill omöjligt ändå. Vi måste ställa lika hårda krav på dem som på oss svenskar, man måste arbeta och försörja sig själv och sin familj. De som inte försörjer sig själv efter ett år måste lämna landet med hela sin familj, punkt slut, gäller alla utan urskiljning, lika för alla.
Alla dömda brottslingar utvisas direkt, eller släpps på någon öde ö långt ute till havs och där får de leka Robinsonsliv bäst de kan, med hela sin familj, punkt slut, gäller alla utan urskiljning.
Allas lika värde gäller för dömda brottslingar, gäller alla brott.
Vi kan inte stilla tiga när vårt en gång så fina land förstörs dag för dag, det skjuts, sprängs, bränns, misshandlas, rånas och våldtas dagarna i ända. Nu kom pandemin som lök på laxen och trasade sönder ekonomin värre en värst, vi måste styra upp eländet nu på en gång.
Snälla Ann Linde sluta chartra flygplan och hämta ” hem” fler ” svenskar” från Afrika och Mellanöstern, vi har nog många , låt dem stanna hemma och återförenas med sina familjer.
Se över alla bidrag och samkör alla register för att knäcka deras fusk med samordningsnummer och olika ID, falska adresser, falska barn och dylikt.
Avskaffa flerbarnstillägget och barnbidraget för fler än fyra barn, efter fyra barn får man inga fler barnbidrag. Det ska inte gå att skaffa 16 barn och leva på barnbidrag och flerbarnstillägg och ha det som en ”försörjning”.
Inse vilket fiasko det blev med amnesti för de afghanska ”barnen” och skicka nu hem dem allihopa till Irak och låt dem återförenas med sina fruar och barn. Vi har gett dem fyra chanser att få stanna i Sverige till otroliga kostnader och nu måste vi erkänna att det blev inte bra, de har inte tillfört det svenska samhället något positivt överhuvudtaget. Jag känner mig inte manad att betala mer för dem, låt dem återvända till hemlandet.
Sluta omedelbart med att låta papperslösa och asylsökande få laga sina tänder för 50 kronor per gång och låta oss skatteslavar betala resten, vi har nog med att betala våra egna tandläkarräkningar, vi känner oss inte manade att betala grannens också. Var och en får betala sina egna tandläkarräkningar.
Men vår eminenta feministiska regering gör tvärtom, de fyller på med ca 120.000 nya svenskar per år som sällan och aldrig blir självförsörjande. Det svenska folket ska försörja fler och fler i en aldrig sinande ström, det tar aldrig slut, vi hämtar folk från hela världen.
Hur fullt ska det bli innan vår eminenta regering anser att det räcker, när ska de inse att det inte går med fler människor i Sverige? Sverige är inte byggt för så här många människor, bostäderna räcker inte till, ej heller sjukvården. Skolorna räcker inte till och framför allt när många bränns ner, liksom hus sprängs och bilar bränns. Jag kan inte ens tänka på hur arg jag varit om jag kommer ut och ser att någon bränt min bil under natten, jag hade nog blivit mordisk.
Slaskmedia kan sluta gotta sig i en kändis sexköp och börja granska vad som sker eller inte sker i maktens korridorer, har vi någon i maktens korridorer? Är det någon som styr landet?
Är det tomt i Riksdagshuset? Har alla gått hem, har det långa sommarlovet redan börjat?
Är det Anders Tegnell som styr landet, som bestämmer att vi svenskar inte får åka utomlands eller åka längre än två timmar med bil? Vilka har valt Anders Tegnell att styra landet?
Varför gömmer sig alla 365 riksdagsledamöter bakom honom? HALLÅ VAR ÄR NI?
Sitter ni hemma på verandan och dricker rödvin?
Enligt oftast välunderrättade källor bor Stefan Löfven på Harpsund med sin kära Ulla och njuter av tystnaden och naturen, blir serverad god mat och dryck. Han tackar det väluppfostrade svenska folket för att ni håller er hemma så att han slipper de sedvanliga bilköerna när han färdas i sin Limousin till och från Harpsund. Han har så vitt jag vet inte drabbats av Covid-19 ÄN, men man vet aldrig vad som händer, KARMA kanske.
Vi goda BER en BÖN , slutstriden är nära, SANNINGEN kommer SEGRA, TILLSAMMANS är vi STARKA.
Tack och hej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar