lördag 30 maj 2020

Ali khamanei är en världens värsta kriminell person



Ali khamanei är en världens värsta kriminell person
Daniel Riazat svensk vänsterpolitiker med iranskt ursprung som har på grund av islamskt förtryck flytt till Sverige, får man förmoda, och ayatolla Ali Khamenei shia diktatorn tycks gemensamt vara oroad över de svartas situation i USA.
Såväl Ali Khamenei som Daniel Riazat har medvetet glömt bort att iranier kollektivet blev förslavad och tvingades konvertera till islam av arabiska muslimer. Iranier var tvungna att antingen konvertera till islam, vara slavar i sitt eget land eller dö. Detta genomfördes av profeten Mohammeds efterträdare långt innan européer tågade till USA och förslavade svarta afrikaner. Ali Khamenei är arabättling, Danial Riazat får i detta avseende göra efterforskning själv.
Det vore på tiden att Khamenei kliver åt sidan och håller truten och Daniel Riazat begrundar särskild över anledningen till Irans förslavning av islam och muslimer samt anledningen till sin egen tillflykt i Sverige.
Islams historia är minst sagt mörk. Fredens religions (islam) företrädare har i vart enda land de erövrat har begått folkmord och förslavning av icke muslimska kvinnor och befolkningen i de besegrade länderna.
från advokat nima rostami
här dem svenska partierna har villkorlig när en person med utländska bakgrunder bli medlem med de politiska partierna, först måste man stoppa alla sina kritiker mot diktatorerna, 2 man ska vara försiktigt med vad man skriver om ayatollah kriminella i iran ,,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar