torsdag 28 juli 2022

Vansinne är en typ av schizoaffektiv sjukdom

 



Vansinne är en typ av  schizoaffektiv sjukdom

Vansinne är en typ av schizoaffektiv sjukdom som bygger sig inom människorna, fortsätter  att besvara eller försöka att  göra något mot någon för att bli kvittas av det som gör hans hennes inersta inre ont,, Dem som lider av Schizofreni har så starka vansinne  mer informaion om vansinne kommer i helgen.

Förlorat förstånd i form av vanvett. och vansinne – en existentiell möjlighet för människan.. Dem som försöker så att utnyttja sitt plats arbete genom myndigheterna för sina skulder lider av starka vansinne. 

vansinne är en sjukdom

Personen med rasistiska åsikt kan på olika sätt hamna i vansinnes parantes 

Dessa tankar om rasism eller patriotism ,i steg 1 är  en normal sak i det första skedet.

Den har 3 olika stadier.

1 person älskar sitt hemland, 2 person går ut ur sitt naturliga tillstånd.

3 till tillståndet av galenskap som är det ultimata och personen dras till våld.

Om en dagisanställd till exempel har sådana tankar är det naturligt att han, hon   torterar utländska barn och skadar barn som tagit sig in i hans, hennes  land som flyktingar. Till exempel kommer en socialsekretererare  som har ett sådant tänkesätt naturligtvis att han, hon kan komma att utnyttja   socialtjänslagen och regler mot andra   människor som har tagit sig in i hans, hennes  land som flyktingar..Men det är lätt att förstå och märka  direkt  personen hur farligt det är genom kroppsspråk, ögonrörelser, händer och fötter och hur  hålls  han, hon pennan i handen. då du kan märka direkt att 

den här personen är farliga och lider av sista steget av rasistiska galenskap, och personen  kan  göra vad som helst mot dig.. Idag det är lätt att man använda tecknologi och avslöja sådana människor. 

Till exempel personer som är utlänningar och är anställda på socialavdelningen. De tvingas acceptera villkoren för dessa människor som har lider av sista steget av vansinne,  galenskap.De gör detta för att utlänningarna inte förlorar sina jobb.

Vanföreställningar och hallucinationer måste sägas vara de främsta sinnebilderna av psykotiska manifestationer, varför de följaktligen är två av de så kallade kärnsymtomen vid schizofreni. I det psykiat- riska klassifikationssystemet DSM-5 implicerar vanföreställningar eller hallucinationer under längre tid än ett dygn en psykosdiagnos − om inte annan, diagnosen kortvarig psykos. Om vi får tro sjukdomsretoriken i DSM-5, är sådana psykotiska fenomen mer eller mindre rent definitionsmässigt ett medicinskt tillstånd (American Psychiatric Association, ). Avsikten med föreliggande text är att visa att mänskligt varande är konstituerat på så vis att det i sin själva grundval inrymmer vanföreställningar och hallucinationer som en existentiell möjlighet, varför dessa inte i sig själva kan anses vara de sjukdomstillstånd som psykiatrins medikaliserande språk − ”förnuftets monolog rörande galenskapen

Att lära känna sitt vansinne för att kunna stoppa det,

De flesta människor jag har träffat.

De har instinkter av hat och hämndkomplex.

Därför anställer de människor som har hatinstinkter

Dessa människor har denna vansinne planterad i som barn via skolor, försökolor.

vansinne

Definition av galenskap

1daterad: ett allvarligt stört sinnestillstånd som vanligtvis uppstår som en specifik störning

2lag: osunda sinne eller brist på förmåga att förstå som hindrar en från att ha den mentala förmåga som krävs enligt lag för att ingå en viss relation, status eller transaktion eller som befriar en från straffrättsligt eller civilrättsligt ansvar..En rasist eller en fegis är farligare än någon som har mod och mod. 

klicka här

tillexempel en terrorist är en vansinne människa som hamnade i ett området genom hjärntvättande via moskee eller relgiösa skolor. 

här finns en bra skrivlse

Dem som begått för brott är inte en frisk människa ju dem lider av starka vansinne sista steget helt galenskap.

En del av dem under barndomen bli illabehandlas av skolor, föskolor även  en av dem bli illabehandlas  av sina okonniga och våldsamma föräldrar. Tillexempel  Qasem soleimani den iranska terrorist manen som dödades av USA har sagt till afghanska ungdomar som jobbade tidigare med fatemyeon och sedan skickade av iranska qudes styorkor till europa,   i Europeiska länder allt är fri och ni kan ta vilken flickor som helst och ha sex med och sex är fri i europeiska länder, därför att  många av dem begått för sexuellabrott, också många från syrien har begått för flera brott i Europeiska länder, i tyskland, danmark, Sverige, finland, Norge och frakrike. Ja dem lider av sexuella vansinne som begått för sexuella brott.

Dem som  bli sjuka typ av vansinne först har insikter och inbilinngar Först är de infekterade med falska fantasiinstinkter, alltså.Först påverkas de av falskt hats imaginära instinkter. därför att en del av dem vill inte fråga andra eller kunna befria sig från denna ohälsosama inbilningar. steg för steg dem går framåt sedan dem kan begår för brott när som helst .Till Exempel avundsjuka personer till sist kan hamna i vansinne parantes.som jealousi morbid, steg för steg går fram till sista  steget personen exploderar kan göra ett stort brott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar