måndag 2 mars 2020

Islamister gång på gång och steg för steg bli farligare i Sverige


Islamister gång på gång och steg för steg bli farligare i Sverige
Islamister vill att sekulära och vi som har flytt från islamisk fascism ska flytta från Sverige och en hel armé med Allahu Akbar ropet är på väg.


Det är dags att ställa demokratikrav på politisk islams utövare såsom man gör det med fascister och rasister. Om nazister påstår att de är demokrater skulle inte en kotte tro på dem. Hur kommer det sig att de som står för en totalitär världsbild ska få utrymme att fritt verka, mobilisera sig och få enormt utrymme i debatten samt tilldelas bidrag av de sekulära och de otrogna! Är detta inte historiens skämt?
Från advokat Nima Rostami
--
'
Vem ska försörja dem om vi flyttar!????
NEEEJ, Jag ska inte flytta en gång till för att slippa islamismen.Det har jag gjort en gång och nu har islamismen kommit ikapp.
Jag har älskat det här landet från första början och vill ha det som det var i mitten på åttiotalet, Sekulärt, humant och demokratiskt. Att de redan nu vill att vi ska flytta härifrån, hur blir det om de får ännu större inflytande?
De säger sig fly från förtrycket😱 väl här vill de införa förtrycket
Hon är lärare och eleverna står i beroendeställning till henne. Hennes skyldighet är att vara, eller åtminstone försöka vara, så neutral som möjligt i sitt arbete. Istället framhåller hon att slöjan (och underförstått de flickor som bär slöja) står för det det rena och fina. Hon gör dessutom sina ställningstaganden med ett ovanligt arrogant och oprofessionellt attityd.
Hon måsta vara en stor idiot. Hon och sina små skiter skall flytta från Sverige. De ska till deras muslimska länder tycker jag
Dags att stoppa Kalifatets byggande i Sverige
TROENDE MUSLIM TILL SLÖJMOTSTÅNDARE : ”FLYTTA FRÅN SVERIGE ”
Fail, det är den som inte respekterar yttrandefriheten som ska flytta från Sverige!
Saxat ur länkad artikel: "Den som stör sig på att se små flickor bära slöja kan slippa det genom att flytta från Sverige. Det menar läraren Naouel Aissaoui, som trotsar slöjförbudet i Skurup.

I det senaste avsnittet av SVT:s program ”Mötet” diskuteras slöjförbudet i Skurup, som gäller för elever och personal i kommunens för- och grundskolor.
Lokalpolitikern Loubna Stensåker Göransson (M) argumenterar för förbudet och mot sig har hon den muslimska läraren Naouel Aissaoui, som jobbar i Skurup och har valt att trotsa kommunens beslut.
Båda kvinnorna är muslimer och invandrare men har helt motsatta ståndpunkter när det kommer till slöjan.
”Renhet” och ”allt som är fint” är några av de ord som Naouel Aissaoui använder för att beskriva sin slöja.
– Jag känner mig trygg och stark med min tro som säger att det finns Gud som är större än Skurups kommun och det här beslutet, säger hon.
Loubna Stensåker Göransson menar å sin sida att ”religion sitter inte i kläderna”. Hon förknippar slöjan med kvinnoförtryck, religiös indoktrinering och sexualisering av småflickor.
– Det känns väldigt konstigt faktiskt att hon är invandrare och muslim, kvinna. Hon borde ju ha mer förståelse för oss, och respekt, säger Aissaoui.
Samtalet hettar till flera gånger och kanske mest när Stensåker Göransson säger att hon blir irriterad av att se små barn med slöja.
– Flytta härifrån om det irriterar dig. Flytta från Skurup eller från Sverige. Det är mitt land också, svarar Aissaoui.
Stensåker Göransson säger att det är upp till de som kommer hit att anpassa sig till den rådande kulturen.
– Ni kan inte komma till ett land som är sekulärt och jämställt och leva med medeltida värderingar.
Ska slöjan vara förbjuden i kommunala skolor?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar