måndag 7 mars 2022

lögn Lögner och karaktärsförstöring De ohämmade och belastade människorna i Mitomani vars lögner har blivit en del av deras liv

 


Lögner och karaktärsförstöring. vi vet att det finns flera iranska anhängare som fått jobb inom socialtjänsten i malmö..  mitoman är en ärvliga sjukdomar


   De ohämmade och belastade människorna i Mitomani vars lögner har blivit en del av deras livAtt ljuga för att kvitta sig från inre inre smärtor.  tyvärr ska säga dem som ljuger sälva plockade vårt brev deras adress namn kommer dyka upp...  Jag blev inte  sur på att dem ville inte hjälpa oss  jag blev sur för att jag har inte sagt något dem skrev samuel har sagt så därför att jag publicerades video om samtalet det kommer upp om den 2021,12.20  för att folk avgöra själva vad som finns för fel 

Hej

Jag vill berätta om  den 2022.03.01 kl 13:00  jag och min fru pratade med Kristina Stoyanovska  och alice Dahlbom. 45 minuter inspelningar. 

Hon hade med sig flera brevet . snart ni kan lyssna på via min hemsidan .

Kristina Stoyanovska gav ett dålig blid av makedonska kultur  som byggde med myttomani  och lögnare.

Hela berättelse kommer snart  även ni kan lyssna på en video.

Jag lånade en trådlös kamera från en journalist allt finns hos SVT  jouranlisten dem sa ska dyka upp med en speciellt program

Kameran hängde på min jacka  upp nära halsen.

Jättelite,men resten fanns i min ficka och journalisten kunde höra och spela in.

imorgon mellan klockan 11: 00  och 19: 00 alla kan lyssna på via min blogg.

Kristina Stoyanovska  bor i malmö födde 1997  precis denna datum som kom jag till Sverige då födde hon 24 år gammal.

Jag vet kanske inte hon själva tycka att göra så någon annan kräver henne så att ljuga och minska sina trovärdiga hos folket.  Precis som Emma Piric gjorde den 2021.12.20 som jag ringde allt kan ni lyssna på en vän håller med på att skaffa video redigeringar. fyra webblogger på väg att dyka upp via olika sidor 

Mvh  samuel 

https://rattvisanrealit.blogspot.com/2022/03/hej-alla-mina-lasare-jag-har-lovat-er.html

https://rattvisanrealit.blogspot.com/2022/03/en-karikatyr-som-visas-att-hur.html

Här läser ni Kristina Stoyanovska som är en duktigare lögnare  allt som finns under är hon på hittades och hon är inte en normal person därför att en normal person ljuger inte så att hon vet vi inspelades.

Vi tog beslu att publicderas allt som handlar om den 2022.03.01 klockan 13;00

Jag har inte sagt en vän skulle hjälpa mig att hitta ett arbete jag sa en vän är bra tekniker hitta att det var socialtjänsten som plockade vårt privata brevet.. Att ljuga är att tömma smärtan inom dig.

https://rattvisanrealit.blogspot.com/2022/02/terroristerna-har-skickat-ett-brev-idag.html

 https://rattvisanrealit.blogspot.com/2022/02/jag-ska-fraga-en-sak-dem-som-jobbar-pa.html

https://rattvisanrealit.blogspot.com/2022/02/inom-kort-kommer-video-rostinspelade.html

https://rattvisanrealit.blogspot.com/2022/02/varning-skicka-aldrig-brev-till-min.html

https://rattvisanrealit.blogspot.com/2022/02/tre-brev-fran-swedbank-och-ett-brev.html

 ni kommer lyssna här snart vårt samtal   imorgon mellan klockan  10 och 17 ni kan lyssna på vårt samtal den 2022.03.01  klockan 13:00 video finns  det som vart konsiga hon sa det är vårt lag som man skulle ljuga???

Här dem försökte kriminalisera mig så tack vara en journalist hjälpte mig och gav mig denna kamera 

2022-03-01 Besök med Samuel, Zara och sonen 

Jag, Kristina Stoyanovska och Alice Dahlbom träffar Samuel, Zara och sonen . Jag förklarar för Samuel och Zara att de behöver lämna in kontoöversikt. Jag förklarar att de är första sidan när man loggar in på banken och det står hur många konton personen har.  Jag frågar om Samuel förstår att varken jag eller någon av mina kollegor har tagit bort journalanteckningar. Alice visar att alla journalanteckningar finns kvar. Samuel säger att han förstår. Samuel uppger att han har spärrat sina bankkonto eftersom han aldrig får de i tid . Han hinner flytta till en ny adress. Jag, Kristina förklarar att mottaget kontaktade mig och sa att Swedbank har skickat ett nytt bankkort till hans föregående adress och mottaget kommer skicka bankkontot till mig. Jag förklarar att jag kan lämna det nya bankkontot i receptionen därefter kan jag meddela Samuel att han kan hämta upp det. Samuel börjar prata om att han har en vän som hjälper honom söka arbete. Zara uppger att hon vill studera. Jag förklarar att studier inte räknas som en godkänd planering eftersom man behöver söka arbete och ha en planering mot att bli självförsörjande. Samuel och Zahra uppger att de söker jobb och aktivitetsrapporterar. Jag säger att det är bra och det är bara att fortsätta med det. Jag frågar Zara hur hon försörjde sig i Danmark. Zara talar på persiska och Samuel översätter. Samuel uppger att Zara och Sam sov över hos släktingar men att de fick mat från Danska kyrkan. Samuel uppger att han har en hemsida där gruppmedlemmar publicerar olika beslut. Samuel uppger att det finns en kvinna som bor på hans föregående adress som har öppnat hans brev. Samuel uppger att han har sagt till hans vänner att följa efter henne och öppna hennes brev. Jag och Alice förklarar att det är bättre att låta polisen sköta det så det finns blir andra konsekvenser för Samuel eller hans vänner. Vi avslutar mötet med att förklara att varje ansökan beprövas individuellt.

 

220301 Stoyanovska, Kristina

https://rattvisanrealit.blogspot.com/2022/02/jag-kommer-skriva-em-hissingen-brand.html

https://rattvisanrealit.blogspot.com/2022/02/jag-fattar-inte-varfor-folk-tycker-om.html

https://rattvisanrealit.blogspot.com/2022/02/iranska-agenters-taktiker-och-strategi.html

idag  kristina ringde mig och sa  jag måste sluta att skriva om henne, men  jag skulle säga ja vad hon vill skriva och ljuga om mig.   om hennes berättelse på e.tjänsten stämmer inte  jag skulle få flera brev  från migrations, skatteverket, försäkringskassan, arbetsgivare,  även  fyra gånger har beställt bankkort kom aldrig fram idag vi gjorde en test och  just ni vet vi hur tar dem vårt brev . Ja  islamister som anhängare till hezbullah, hamas  med dem nazisterna plockar vårt brev piric och kristina vet precis om det det. När jag beställde bankkortet jag gav korrekt adressen och det som kristina talade om helt fel och lögnaktiga .. videon var för stor och ska minska och publiceras snart .
Jag är inte sur på att dem skulle hjälpa eller inte jag tycker inte om att jag hade inte sagt något så hon skulle skriva att Samuel har sagt det.  video var prov tog bort och den finns i privat delen,


Jag fick idag samtal och isnpelades allt , jag tycker inte om att spela in tyvärr när man bemöta eller för dåliga bemäötande  så man tapar tro,  jag sa jag tycker inte om att prata om vad som har hänt i går jag tänker vad kan jag göra idag  förre är förre har gåt ut
Jag fattar inte vad tjäner dem att ljuga? Jag vet inte vad syftet är med att  kristina ljuger för  och säga samuel har sagt det? Också jag fattar inte vad syftet är att dem  går och plockar mina privata brev?  jag har beställt fjarde gånger bankkortet kommit aldrig fram.
Vi pratade igår jag sa  vi har en vän som är bra på tekniker och kan spåra bankkortet via bankkortets chips då hon skrev ett annat, jag sa det finns några islamister på socialtjänsten som utnyttja socialtjänstens lagen och plockar vårt privata brev  vi kan göra samma sak mot dem om vi skulle ta beslut.   video om den 2021.12.20 kommer att publiceras med  skrivelse från piric .
https://sv.thpanorama.com

Mitomani: symtom, orsaker och behandling av tvångslög.
Även om ditt medicinska eller kliniska namn antagligen tenderar att inte låta så mycket, vet du förmodligen vilken sjukdom eller besatthet vi hänvisar till när vi pratar med dig som har ett särskilt förhållande med vanan att ligga vanligt.

Det var psykiatri som tog namnet på mitomanía, bestående av vana att ligga ständigt. Det vill säga, mytomani är en tendens till karaktären som leder den person som lider av att det ständigt ligger, skapar uppfunna fabler (och tror på dem) och simulering.
Vad är mytomani?
Mytomania är konsten att ljuga, det är en psykologisk störning som skingrar verkligheten genom att få andra att se saker på ett helt annat sätt än vad de verkligen är.

Ordet mitomani kommer från grekiska och patienten i detta fall ligger av den enkla anledningen att göra sitt liv mer uthärdligt att dölja sanningen bakom lögnerna.

Denna sjukdom eller psykologiska ljussjukdom är ofta och fortsätter hos människor som lider av det, eftersom ljuger kan vara användbar för att socialisera och gömma sig bakom det något mer allvarligt problem som personlighetsstörningar.
Typer av mytomani
Från en medicinsk synpunkt kan vi skilja på två typer av mytomanier:

Vanity mythomania: kännetecknas av lögner som tenderar att överdriva dygder eller gärningar hos personen i fråga, såsom gudstjänst, kärlek och intima framgångar, nästan idrottsförmåga
Perversa mytomanier: aggressivitet och behovet av att skada en annan person, genom falska anklagelser, förtal, avslag ... och till och med anonyma brev.
Vilka är mytomaniens eller mytomaniens egenskaper?
Ligger ständigt och blir vana.
Han ljuger för att manipulera och fälla folket runt honom.
Den mytomanska personen slutar tro på sin egen verklighet att bygga en baserad på lögner.
Det har en tendens att designa verkligheten.
Det kan bli en aggressiv eller våldsam person.
Det är ett symptom på andra typer av psykiska problem som personlighetsstörningar, eftersom människor behöver tillgivenhet och de som har en hypertymisk personlighetsstörning.
Delusions of grandeur, stolthet, kallt, beräkning.
Även om många psykologer redan anser det som en sjukdom, är det för andra fortfarande en psykologisk störning som helt enkelt döljer en annan typ av känslomässiga, sociala eller personliga brister.

Hur som helst, i början kan du inte känna igen en mytomanisk, men när du upprätthåller en ständig dialog, kommer han inte att sluta ljuga och bli omarmad av sina egna lögner, så om du tvivlar på att någon kan ljuga för dig hela tiden, kan det vara så lider av denna typ av sjukdom.
Vad är dess symptom?
Tydligen en av Huvudsymptom på mytomaniacen är tendensen till ligga ständigt, att uppfinna "historier" och fakta som inte har hänt, eller som har hänt men tenderar att förstora dem till egen fördel.

Du kan simulera även fysiska eller psykiska sjukdomar för att vara centrum för uppmärksamhet och göra dina lögner större.

Vi måste komma ihåg att i början börjar ljuget eller simuleringen som ett helt och fullt medvetet faktum hos den mytomanska personen. Men med tidens gång tenderar han att tro sina egna lögner.
Och orsakerna till mytomani?
Lågt självkänsla: framför allt människor som inte accepterar hur de är, tenderar att skapa en parallell verklighet, mycket mer tillfredsställande.
missnöje: människor som behöver beundran, kärlek och mycket kärlek.
Ambivalent beteende: Ett beteende skapas som inte är riktigt verkligt, vilket inte.
motsvarar personens liv. Till exempel personer som simulerar en social position som de inte har.
svaghet: Mycket relaterad till låg eller brist på självkänsla, är vanligtvis människor som inte accepterar.
Hur behandlas det
Psykologen eller psykiateren ska utvärdera personen för att ta reda på vilken typ av mitomani han lider av. Eftersom patienten kanske inte är medveten om sitt tillstånd eller till och med lurar specialisten, hjälper familjehjälp ofta mycket, särskilt när man skapar en medicinsk historia.

Men för att psykiateren eller psykologen ska vara användbar är det viktigt att den
mytomanska personen är medveten om och är villig att lösa de interna konflikterna som har lett honom till det tillståndet. Denna artikel publiceras endast för informationsändamål. Det kan inte och borde inte ersätta samrådet med en psykolog. Vi rekommenderar dig att konsultera din betrodda psykolog.
Det finns bevis på denna brevet som jag hämtade idag från soc dem plockade mitt brev från mitt adressen nu hur mycket dem skulle tala om dem tog flera brevet även ett brev från migrationsverket  jag anser Emma Piric och Kristina Stoyanovska med dem som jag namande tidigare 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar