söndag 22 juli 2018

Torsdagen den 2018.07019 jag har uppfattat så att det finns en grupp i Sverige som lider av starka komplexer om deras ord gör inte något mot andra då dem själva kan bli sjuka.



Torsdagen den 2018.07019 jag har uppfattat så att det finns en grupp i Sverige som lider av starka komplexer om deras ord gör inte något mot andra då dem själva kan bli sjuka.  När man bemöta sådant människor man anser utseende en vanlig människan, men när man fokuserar på deras kroppsspråket för dessa individer. Titta noga på vad  dem säger och hur  personen uttalas sig,, man ser som en vanlig människa, men man ser väl anders berieviks ideer i deras inre innerst.
samtidigt personen lide av nutidens fascismen. Mannens uttal den 2018.07.19 klockan 14:30 i malmö  det finns två orsaken Malice, eller vansinne som mannen ville bli kvittas av  sina inre innerst värken är en orsak,
Dem som lider av nutidens fascismen, då dem lider alltid av starka komplexer därför att deras inre innerst lider av sjukaste instinkterhater... samtidigt dem kan lida av anti semitiska sjukdomar.
Hur många personer med  komplex sjukdom finns här?
De som har ett komplex. vill föra sina smutsiga ordet mot andra ibland dem spelar doktors roll på hitta sjuka falska  saker mot andra.
Dem som lider av starka komplex också dem har samtidigt instinkterhat, därför att dem kan bli falska psykologer och på hittas  falska saker och ting om andra människor.
Jag hade möte med några av dem som lider av sådant sjukdomar. När min fru träffade en av dem som hade väl starka komplex samtidigt hade personen instinkterhat han försökte kränka mig på grund av att vi avslöjade en sjuka saker som pågår  mot små barn via förskolan i malmö.
personen försökte spela en falskhets doktors och skulle på hitta  falska saker och ting mot mig, mannen kan ju tolkas att personen själv hade det sjukdomar och försökte beklaga andra för att bli kittas av sina inre smutsiga instinkterhat. Tycker ni om det finns inte lag och regler dem som jobbar inom myndigheter och så elaka kan bli ny Europeiska isis behandlas folk som isis behandlade yazidi i irak??

Denna gruppen som är elaka mot barn som har utländska bakgrunden  lider verkligen av rasistiska och nazisitiska sjukddomar. det är väl första steget , men andra steget och galenskaper också sista steget av det galenskaper kan hända precis som hände för några år sedan  i Norge när Lars Bereievik bästmde sig att döda mer än 79 personer.

En insikt i begreppet överlägsenhetskomplex i psykologi.
Vi lever i en värld som uppmanar oss att ständigt konkurrera med andra för att nå den nivå vi vill vara eller för att uppnå någonting. Men vad händer när slaget ligger inom dig själv? En som rasar mellan ditt självkonsept och sanna identitet? Resultatet kanske en mask som du bär varje dag framför världen. Vi tar med dig definitionen av överlägsenhetskomplexet, ett resultat av en sådan mental kamp.




De 10 personlighetsstörningarna
En kort, skarp titt på de 10 personlighetsstörningarna.
Studien av mänsklig personlighet eller "karaktär" (från den grekiska karaktären, märket intryckt på ett mynt) går tillbaka åtminstone till antiken. I hans karaktärer delade Tyrtamus (371-287 b.Kr.) - med namnet Theophrastus eller "gudomligt talande" av hans nutida Aristoteles - uppdelade folket i 4: e århundradet B.C. Aten i 30 olika personlighetstyper, inklusive "arrogans", "ironi" och "skrytthet". Tecken utövar ett starkt inflytande på efterföljande studier av mänsklig personlighet, såsom de av Thomas Overbury (1581-1613) i England och Jean de la Bruyère (1645-1696) i Frankrike.

SUPERIORITY COMPLEX PERSONALITY DISORDERS

Historisk data
Alla känner en slags självkänsla som ger honom / henne den självrespekt han har för sig själv i denna värld. Det här är inte vad studien pratar om. Eftersom människors miljö tar ut varje individ att ha en sådan dynamisk själv som hjälper en person att förena sig i samhället. Dess belöningar är kapabla att låta medlemmarna i samhället ge vissa människor sin respekt och därigenom erkänna det värde som dessa personer äger i ett visst samhälle. Den utbildning som en person har förvärvat, familjen en individ kommer från, de organisationer en person tillhör och det bidrag som individer har gjort till sina olika samhällen eller land ökar en persons värde, vilket inte är en dålig idé. Vad den här studien koncentrerar sig på är de som medvetet vill betrakta sig som överlägsna människor och i sin fantasi och fantasi betraktar sig som bättre än andra i innehållet. Det här är vad vi tillskriver den psykiatriska sjukdomen hos överlägsenhetskomplexa personlighetsstörningar (förkortas SCP-störningar).

Definition
SCP-störningarna är en psykisk sjukdom som patienten har fantasin och dagdrömma upplevelser att han är bättre än andra individer i innehåll som en människa. Patienten på grund av denna falska kunskap eller vilseledning börjar att orsaka störningar i hans miljö mot andra människor, som i sin oförutsedda illusion anser dem som värdelösa eller "djur". Problemet med denna sjukdom är att den har djup rot från den psykologiska upplevelsen av människans ursprung, där många århundraden sedan användes vissa uppträdanden eller karaktäristika hos människorna som måleställe som överensstämmer med de ursprungliga människorna. Denna sjukdom har därför "kompensationsstatus" att de som inte liknar de ursprungliga människorna använder sig för att få bättre självkänsla i världens större samhälle. SCP-störningar gör till exempel vissa patienter att se bokstaven A som B eller C. De kan se annan välupplyst ras på jorden som "djur" trots att dokument eller bevis ger motsatt information.

Patienterna av SCP-störningar brukar hämta från världens dominerande samhällen. De utgör vissa grupper, såsom överlägsenhetsgrupper någon annanstans i världen, illusoriska överlägsenhetsgrupper någon annanstans i världen, och några organisationer som stod bakom andra världskriget i Europa och störst i världen.

symtom
Roten till problemet med den här patienten är djup; Därför är det överens om att riklig dricka och drogintag intensifierar uppträdandet av hans störning. Patienten har inga problem med pengar eftersom de rika människor som ger finansiering för sin organisation i världen manipulerar dem. De beter sig på ett loquacious sätt och memorera vissa myter i samband med oscientific skapande historia som syftar till att göra dem "bättre" än andra. På grund av sin oöverträffade illusion känner vissa patienter inte sig själva och måste därför gå runt med knivar och vapen som skadar andra, medan det i verkligheten är att skydda sin djupt rotade osäkerhet med sig själva i samhället.

Patienter med SCP-störningar kan bli offer för "Norman Psychosis", ett slags förvirrande tillstånd eller tillfälligt psykiskt försvinnande tillstånd som är associerat med människor som har imbibed myter relaterade till Gud eller gudar som gör att de enkelt begår brott när de hade manipulerats av deras utvalda ledare. Den senare sjukdomen tvingar individer eller grupper att inte ha tillräcklig rationalisering innan de vidtar åtgärder avseende en konspiration som är orkestrerad av sin religiösa ledare eller utvalda ledare.

Fallstudier
1. SCP-störningar visades perfekt av många patienter under andra världskriget i Europa. Det hävdades även att vissa länder i världen var fyllda med så många patienter som världen inte kunde räkna med dem. En speciell patient vars sjukdom blev känd i världen var den soldat som såg till att många oskyldiga judar utrotades. Han klagade bittert mot sina vänner och världen att "han kunde höra alltid röster som berättade för honom i hans öron att judarna inte var människor". Hans illusion var aldrig tidigare skådad och bröt inte ens när blods blod från offren stänkte på hans ansikte.
2. En lärare i ett universitet någonstans i världen som inte trodde på mänsklig jämlikhet (enligt deras tradition och fanatiskt beteende när det gällde rasöverlägsenhet) blev alltför ledsen och sjuk när han var tvungen att acceptera verkligheten för den mest kvalificerade kandidaten bland de kandidater att vara anställda. Eleven berättar om sina erfarenheter så här: "Han skulle sitta ner i ett rum och ha möten med andra kollegor, och han skulle se patienten (läraren) klättra bord och spionera den här studenten och hans samspel med andra lärare. att patienten blev väldigt arg när han såg studenten i trappan. Han började raka till stöd bland sina kollegaprofessorer (även illusoriska övertygelsesherhängare) för att få stöd om hur de skulle ta bort studenten från denna position. Eftersom det var lätt att locka universitetet att annonsera för läget igen lyckades patienten fylla sökandena / kandidaterna med spöknamn på personer som de också har blivit uppblåsta på sina meriter. Genom att göra det kunde patienten skrapa jobbet från honom. Därför kunde studenten varit den första bland de sex kandidaterna som förlorade jobbet som han redan hade säkrat det genom rättvis konkurrens. "SCP Disorders kan göra väl respekterade människor bli s ick och livrädd när någon på grund av sin sjuka mentalitet känner igen dem som underlägsen kommer nära dem. Bedrägeri tillåter vissa patienter att använda falska berättelser för att vinna folket till deras sida eftersom de har fördel av media- och förlagsorganisationerna.

3. I USA lyckades en patient i SCP-sjukdomar fixa bomben i en bostadsbyggnad som dödade och skadade oskyldiga människor. Han tillhörde en organisation som inte bara var rädd för regeringens åtgärder mot andra utan också om deras sätt att tänka. I det här landet finns det otaligt antal patienter som lider av SCP-störningar

4. På norra halvklotet, vid vissa tillfällen, släpps några av dessa patienter för att komma och marschera genom gatorna. På grund av lämpliga organisationsmetoder antas organisationen förändra sina vägar och komma att symbolisera människor som ska kämpa för mänsklig jämlikhet och enhet på jorden.


Analys
SCP-störningar kan botas om en patient hårdnar sin kontakt med de grupper som är huvudkällan för indoktrinerande unga pojkar och flickor i samhället. Sjukdomen är upphandlad när en person deltar i sina möten och blir väl förtrogna med sina myter eller ideologier, som är förvetenskapliga. Fanatikerna som härrör från dessa övertygelser och ideologier är kända för att alltid migrera från norra halvklotet där de tillåter dem att fria sina möten och genomföra sina störningar. Eftersom det finns många saker och historier om människans ursprung som de inte vet är det sannolikt att med tiden och tillgången till adekvat kunskap kommer dessa patienter att börja behandla sig från de falska ideologier som orsakar dessa störningar eller sjukdomar.

Slutsats
Antalet personer som lider av SCP-störningar är många; De inkluderar vore presidenter, professorer, präster och till och med framstående forskare. Eftersom det finns mer kunskap där ute som de är okunniga, är det meningen att snart ska de börja behandla sig när de får tillgång till det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar