lördag 5 mars 2022

En karikatyr som visas att hur iranska agenter utnyttja socialtjänsten med utländska bakgrunder i malmö plockar privata personligenssbrev.

 


En karikatyr som visas att hur iranska agenter utnyttja socialtjänsten med utländska bakgrunder i malmö plockar privata personligensbrev. Jag har respekter för socialtjänsten, men tyvärr det som man ser här är emot lagen 

De gör det för flera olika käll 

1 dem försöker att visa att personen är oskötsamma och kan inte ta hand om sina privata saker att kunna på tiden svara brevet som man måste besvaras .

2 dem är rädda kanske kommit ett brev från domstolen så att kontrollera  kanske dem hade gjorde elaktiga mot personen med hjälp av iranska agenter. 

3 man kanske ska förlänga sitt pass datum så att dem iranska agenter som lyckades få jobb via socuialtjänsten även dem som vill  tjäna pengar på detta sätt så att skaffa problem för personen.

4 dem försöker så att om  personen skulle få ett brev från arbetsgivare så att stoppa personen att få något arbete.  Dem kontaktade postcentralet  kommer  snart bevis.  den 2022.03.01  personen har erkänt att mitt bankkort finns hos dem finn video inspelades klockan 13.: 00 på eftermiddagen.

Emma piric serbiska, herbas palestinska.,,  kristina   Stoyanovska   makedonska .. med tre personer till en med iranska bakgrund tidigare jobbade med människors smugglare i Turkiet 

Dem tog ett bev som skickades från migrationsverket   mellan 2022.02.18 och 2022.02.022  sedan dem skickade ett brev till migragtionsverket den 2022.02.22 mellan klockan  14;30 och 15:45 

Det betyder dem nazisterna och utländska anti semtististerna tillsammans emot vårt familjen. Så vi måste redo och hålla kontakter med olika organisationer omkring världen.

vi hade kontakter med flera amabassaden i Stockholm och köpenhamn även Berlin. 

Vi skickade bevis om dem terroristerna speciellt dem palestinska, och iranska agenter bilder och allt 

Emma piric har ljugit under samtalet den 2021.12.20 som alt är inspelades och finns hos mina kusiner och även vänner  clubhouse  alla mina vänner välkomna att komma och lyssna.

Dem anti mänskliga gruppen i Malmö har stängt ner min youtube kanal som hette Samuel kermashani

palestinska  och spionage väg som  blev en del deras liv.

Dem försöker så att spionera mot andra folk med andra etniska  för att kunna bevisa att dem är trogna person för detta land, men dem kan påverkas av iranska  regimen,

 vi kan gå tillbaka under saddam tiden dem spionerade mot iranska politiska flyktingar  och överlämnades till irakiska underrättelsetjänsten mokhabrat.

De kan ljuga massor felaktiga och lögnaktiga mot kurder  därför att dem jobbar för iranska underrättelsetjänsten också turkiska underrättelsetjänsten dem har väl erfarenheter hur skulle spionera och hur skulle lämna fel aktiga och lögnaktiga informationen om folk som på pedkades av dem länderna. Dalal  en av dem som tog och plockade vårt privata brev och överlämnade till dem som jag har tidigare skrivit om.  vi undersöker och utreder dalals relation med iranska moskee ahl albeyte. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar