söndag 31 maj 2020

Jag skrev tidigare om moderna rasister som har gjort sina taktiska förändringar.


Jag skrev tidigare om moderna rasister som har gjort  sina taktiska förändringar.
Förre ut kanske dem kom direkt och talade också gjorde saker och ting direkt på egen hand, men nu dem har väl förändrat helt sig och just dem använder invandrare mot invandrare.



Det kan inte separeras från många fakta och förändringar som äger rum i Europa och ta dem mot mänskliga och civiliserade retreat och förvandla dem till rasistiska miljöer där nazistiska och fascistiska inbjudningar uppträder där ytor, hallucinationer, konstighet och rädsla för det andra förvärras och baserat på detta är grundlösa förnuft och rationalitet som kommer till makten med ledare som inte Den har politiska och historiska uppfattningar som överskrider den europeiska centraliteten och dess uteslutande och rasistiska ordförråd.

Tanken på den våldsamma andra som hotar de europeiska samhällenas nödsituation beror på att många nya ledare i Europa och Amerika sprungar ut på ett avskyvärt sätt som inte är baserat på några fakta och argument och är baserat på att bekämpa en kosmisk religion som tillhör majoriteten av mänskligheten och utgör en andra religion i Europa och Amerika och ignorerar dessa fakta med rasistiska glädjeämnen, fabrikationer och fabrikationer Informativa, stängda och nihilistiska visioner.

En nyzeeländsk brottsling skriver i sitt uttalande att han publicerade före massakern och i utkanten av sitt dödliga vapen, daterar med hänvisning till tidigare händelser och konflikter som har pågått tidigare och att han vill döda oskyldiga människor för att hämnas på ett forntida förflutna, eller återställa dess ära, korrigera det och återuppliva det till en ny historia för Europa och för att rättfärdiga fascismen och rasism utvecklade och rådande Europa Tills vidare.

Det bör inte glömmas att sådana rasistiska idéer och tendenser hittar stora resonanser i Europa och Amerika under titeln Islamophobia och (den andra är helvetet) och den andra i denna förnyade rasistiska situation är den arabiska muslim som bor i sitt land och den invandrare som vid varje tillfälle kallas förespråkare Våld, sabotage av civilisationen och hota med mänskligheten och krisen mot europeisk civilisation och samhällen.

Vad är ett slutet och komplext sinne som vill att Europa ska återgå till sin sammansättning, historia och civilisation? Och vilka rasistiska horisonter vill denna stigande trend öppna i mänsklig historia? Finns det mänskliga strömmar av motsatt karaktär som försöker stoppa dessa barbariska vägar och befria Europa från extremism och anti-humanism?

Finns det ett kritiskt sinne som håller Europa ansvarigt för konsekvenserna av sin gamla kolonialism och dess generation av våld över hela världen, liksom dess reproduktion på detta brutala och överdrivna sätt på nuvarande stadium? Finns det något utrymme i den befintliga kosmiska nutiden att generera ny och överskott rasism genom att konfrontera en himmelsk religion och kalla det en kollision av civilisationer?

Kommer Europa att svara på sådana frågor som den tittar på den europeiska bogsen, som följer Trump, dödar oskyldiga människor i kallt blod i dagsljus, eller kommer det att bero på galenskapen och galenskapens ålder skapad inom det europeiska hemmet?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar