söndag 9 februari 2020

Igår arrangerade moskén på Medborgarplatsen ett samtal med två islamister som har väckt enskilt åtal



Igår arrangerade moskén på Medborgarplatsen ett samtal med två islamister som har väckt enskilt åtal mot Ann-Sofie Hermansson. De fick briljera och enligt min insikt och uppfattning höll de på med sin anti USA och anti Väst retorik och i princip underkända det fria och demokratiska effort det svenska samhället står för och de själva får idag leva och verkar i. 


De ifrågasatte med sin islamistiska konspirationsteoretiska tes samhällets oro av muslimska extremister utan minsta självkritik och vad islamismen de representerar idag står för.
Det som var slående var deras medvetna utnyttjandet av extrem vänster retorik avseende samhällets bekämpning av våldsbejakande muslimska grupper samt deras förhärligande av politisk islam. Det är inte alls anmärkningsvärt att de går hem bland vänster extremister såsom V och MP.
Det är bar att konstatera att dessa grupper i Sverige har sedan länge skickligt utnyttjat det fria medel för att just underminera det fria samhället i och vänsterextremisters försvar av dem.
Frågan man kan trots allt ställa sig är vad det är som förenar dessa djupt extrema muslimer med vänsterextremister och i viss mån det svenska etablissemangets obönhörliga insisterandet att bidra deras aktiviteter med skattemedel! Konstaterbart är dock att dessa två muslimska extremister har mer gemensamt med de iranska islamisterna än med sekulära vänsterextremister, liberaler och socialister men försök att väcka dessa vänster besserwisser!
Även Demokrativärnet var på plats och Louise Molander återgav sitt konstaterande om deras samtal;
"Demokrativärnet var på plats i kväll när Doubakil och Abdullahi diskuterade "Extremiststämpel - vägen till censur?" på Cafe Medkänsla, i bottenvåningen till Stockholms moské. Anledningen till föreläsningen var deras åtal mot Ann-Sofie Hermansson och att de känner sig demoniserade av media, politiker och det svenska samhället. "Det är vi som är brottsoffer men det har blivit en diskussion om yttrandefrihet" menade de och fortsatte "Vi vill skapa ett Sverige som är jämlikt men det är kontroversiellt i Sverige om man är muslim." "Det farligaste är om vi blir tysta, därför måste vi hitta en väg för muslimskt motstånd", uppmanade Doubakil de drygt 60 åhörarna. Obehagliga frågor från publiken negligerades eller förlöjligades. En man frågade vad de tyckte om sharia men Rashid Musa, som var moderator, avfärdade honom snabbt med att teologiska frågor fick han ta en annan gång. En kvinna i publiken ville veta om deras definition av Mänskliga rättigheter var FN:s eller Kairodeklarationens. Både Doubakil och Musa skrattade överlägset och gjorde sig lustiga över frågan. Inte särskilt snyggt jobbat, om man säger så. Känslan som infann sig efteråt var att islamister inte är intresserade av att nå samförstånd, offerrollen är bekvämare. De använder sig av härskartekniker och lånar motståndarens begrepp, vänder och vrider på dem så att de passar in i deras retorik. Förvirring uppstår och det är precis vad som är tanken."

Från Advokat Nima Rostami

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar