lördag 8 februari 2020

Aram Mahmoud, tjänsteman på Migrationsverket, stod på riksdagslista för L – bedrev samtidigt knark- och vapenhandel i gangsterkrigens Malmö



Aram Mahmoud, tjänsteman på Migrationsverket, stod på riksdagslista för L – bedrev samtidigt knark- och vapenhandel i gangsterkrigens Malmö
Jag har sagt vid många tillfälle att de flesta kriminella är antingen islamister (muslimska extremister och våldsbejakande) eller tillhör en familj som är islamister i Sverige.


Man ska kanske tillägga att vissa av de (kriminella islamister) har också infiltrerat sig i Sveriges politiska partier!
Aram Mahmoud, tjänsteman på Migrationsverket, stod på riksdagslista för L – bedrev samtidigt knark- och vapenhandel i gangsterkrigens Malmö.
Aram Mahmoud, riksdagskandidat för Liberalerna, bedrev knark- och vapenhandel i Malmö mitt under valrörelsen 2018 och fortsatte med det tills han greps i september 2019. När Mahmoud fick höra att tre män skjutits till döds på ett café gissade han att det troligen varit mördarna han hade haft kontakt med, och gladdes åt att han och hans kumpaner nu skulle kunna ta bättre betalt för illegala vapen. Den 9 januari dömdes L-politikern av Malmö tingsrätt till fyra och ett halvt års fängelse.
Under valrörelsen 2018 stod Aram Mahmoud, 34, med på Liberalernas valsedlar för samtliga val i Malmö, inklusive riksdagslistan för Malmö valkrets. Han presenterades som tjänsteman och arbetade till vardags på Migrationsverket. Facebookgruppen Kurder i Malmö gladdes åt att det fanns tre kurder på Liberalernas vallistor och räknade upp Aram Mahmoud som en av dem.
Men medan valrörelsen pågick för fullt var Mahmoud upptagen med att sälja narkotika och illegala vapen bland Malmös kriminella.
När L-kandidatens bil stoppades av polisen den 3 september förra året hade polisen redan spaning på honom för misstankar om narkotika- och vapenbrott. Vid stoppet visade han sig vara narkotikapåverkad och i bilen hittades narkotikaklassade tabletter. Beslut togs om husrannsakan i en lägenhet som han setts lämna en stund tidigare. Lägenheten ligger på Rasmusgatan i Seved som pekats ut som ett av stadens värsta tillhåll för gängbrottsligheten.
Vid husrannsakan i lägenheten, där Aram Mahmoud senare överbevisades om att han bodde trots att han inte var skriven där, påträffades flera kassar med det narkotika­klassade läkemedlet Alprazolam – totalt 26 680 tabletter. Dessutom hittade polisen 160 gram Ecstacy och 50 gram kokain samt en våg med pulverrester. Enligt utredarnas uppskattning var ”gatuvärdet” på narkotikan över en halv miljon kronor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar