måndag 24 februari 2020

MOT VEM SKA MAN RIKTA SIN AGGRESSION MOT EGENTLIGEN!


MOT VEM SKA MAN RIKTA SIN AGGRESSION MOT EGENTLIGEN!
Man förstår att en utlänning får utvisas ur Sverige om han eller hon döms för ett brott som kan leda till fängelse. Men detta är inte hela historien, det finns dock en rad undantag.


Enligt utlänningslagen 7 kap. 3 § får en utlänning på grund av brott utvisas ENBART när det finns synnerliga skäl, om han eller hon hade vistats i Sverige med permanent uppehållstillstånd sedan minst FYRA ÅR när åtal väcktes eller om han eller hon då varit bosatt i Sverige sedan minst FEM ÅR.
En utlänning FÅR INTE utvisas när han begår brott av vilket slags det må vara om han eller hon kom till Sverige innan han eller hon fyllde 15 år och hade vistats här sedan minst fem år när åtal väcktes.
Detta är vad våra lagstiftare stoltserar sig med, världens självutnämnd feministregering, när regeringen i själva verket har förvandlat landet till en av världens mest robusta härbärge för pedofiler, våldtäktsmän, brottslingar och politisk islams anhängare. Däremot utvisas en del ambitiösa och skötsamma migranter på grund av brister denne inte ens råder över.
Regelverket är faktiskt skamligt, genant och kännetecknar en usel nationell medvetenhet.
Från advokaten Nima Rostami
Det är så falskt med det hela och feminismen är bara svepskäl att driva denna s-politik. Vet inte vad hänt i hela Norden men det är så uppochnervänd politik.
Dags att se över lagen. Den är nog skriven i en annan tidsanda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar