lördag 22 februari 2020

Till och med globalisten Macron har fått nog!


Till och med globalisten Macron har fått nog!
Hur ligger det till med svenska moskéer vars imamer är utsända av Iran, Turkiet som styrs av s.k. flyktingar! Dessa säkerhetshotande och Västhatande moskéer och moskébesökare har i åratal verkat i Sverige och fått finansiering av av rika saudiska och qatariska shekher!
från advokat Nima Rostami



-----------------
från sara mohammad
Kvinnan ska ha sin mans tillåtelse för att lämna hemmet och att hon syndar om hon nekar honom sex.”
Moskén i Göteborg länkar på sin hemsida till en guide för de Kvinnor som vill konvertera till Islam.
Bra att konvertiter veta att detta är exakt vad islams Sharia lagar erbjuder de och alla andra kvinnor att underkasta sig mäns viljor eller brinna i helvetet.
Bra att ni uppmärksammar oss om den informationen som råkar finnas tolkning som vi inte delar, vi tar avstånd, inget vi står för svarar imamen och journalisten verkar vara nöjd med svaret?
Så vad förväntar vi av religiösa ledarna om jämställdhet och kvinnors frihet?
När historien har visat oss att religioners syn på kvinnor = antifeminism.
Stöd GAPF i kampen mot alla religiösa och traditionella föreställningar mot kvinnors liv!
Bli medlem i GAPF här: www.gapf.se
Tack på förhand!

https://www.tv4.se/nyheterna/klipp/r%C3%A5d-fr%C3%A5n-g%C3%B6teborgs-st%C3%B6rsta-moske-kvinnan-f%C3%A5r-inte-neka-mannen-sex-12527808
Det är ofattbart att inte moderna muslimska kvinnor inte ställer dessa imamer mot väggen, vänder de rakt om och riktar en välriktad spark i ändan på dem för att berätta vad man anser om deras medeltida åsikter. Varför ska vi som har kämpat för jämlikhet och frihet acceptera dessa imamer. Varför kan de inte skickas hem till sina hemländer där de säkert kommer att tas emot med öppna armar.En uppmaning till våldtäkter och det är brottsligt. Hallå justitieministern är du vaken? Ja visst ja han är upptagen med att utreda. 👍 jäkla pajas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar