torsdag 27 februari 2020

DETTA ÄR TERRORISERNG AV BEFOLKNINGEN GENOMFÖRD AV MÄN SOM PÅSTÅR SIG VARA BARN


DETTA ÄR TERRORISERNG AV BEFOLKNINGEN GENOMFÖRD AV MÄN SOM PÅSTÅR SIG VARA BARN
"En tonåring har dött efter att ha blivit knivskuren på T-centralen i Stockholm. Efter en polisjakt anhölls senare fyra unga män i samma ålder misstänkta för mord.Enligt uppgifter till Expressen blev tonåringen knivhuggen i hjärtat."


Central Stationen är en av Sveriges mest bevakade platser med kameraövervakning, vakter och många i rörelse. Tonåringar som avrättar en annan i Sveriges mest bevakade platser måste bestiga fruktansvärt verklighetsbild och vara världen mest likgiltiga människor. Eller är dessa gärningsmän verkligen barn! I Sverige har vi tusentals människor som uppger sig vara barn fast de inte är det.
I Sverige är Barnkonventionen lag och barn är inte straffmyndiga. Hur ska man tolka detta! I det sargade landet Sverige förväntas sådana händelser leda till en kraftig revision av lagar och förhållningssätt. Har det inte gått alldeles för långt. Händelsen visar också på gärningsmäns likgiltighet inför bestraffning och en bristfällig struktur från samhället samt otidsenligt regelverk beträffande brottspåföljd.
Brottsoffret kunde ha varit ditt eller mitt barn!
från advokat nima rostami

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar