torsdag 27 februari 2020

Ali Esbati (V) tillskriver SD- kommunalråd fascism då kommunalrådet föreslår opolitisk fackförbund.


Ali Esbati står alltid på iranska regimens sidan


Ali Esbati (V) tillskriver SD- kommunalråd fascism då kommunalrådet föreslår opolitisk fackförbund.


Ali Esbati borde ha en titt på det egna ledet först! Elin Morén Ung Vänsterns informationssekreterare, en konvertit från V.feminism, möjligtvis marxistisk samhällssyn till shiaislam och bjuder sina följare till Imam Ali moskén i Järfälla. Grundaren för denna moské är Irans islamofascistregim, samma islamistregim som har drivit Ali Esbati och hans familj från Iran ända upp till Sverige.
Det är klart, V.dörren står på vid gavel, nu gäller det att inkludera alla även islamofascister. Skammen finner inte några gränser.
från advokat Nima Rostami
För mig är kamrat Ali Esbati en av mest inkompetenta och motbjudande åsnor inom V. Hans hat mot USA är så stort, att han var rasande när USA eliminerade general Soleimani, en bödel av folket i Iran. En riktig oförbättrelig kommunistisk åsna.
Läst på ARAs sida och tittat på deras videos och allt detta kommer därifrån. Postkolonialistisk rasism som vita strukturellt utövar mot dem och andra teoribildningar av genusvetenskaplig karaktär. ARA får antagligen stadsbidrag till sin verksamhet. Den röda tråden verkar vara att polisera, provocera, rasera samhället och göra revolution, osv.
ARA= Antirasistisk akademi.
Lili Perspolisi George Kraigher, åsnor är underbara snälla djur, men Ali Esbati är är inte det

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar