måndag 6 maj 2019

Vem är rasist och vad betyder rasister.? Nazister och fascister födde från rasister rasistiska ideer grundar en fascistiska ideer


Vem är rasist och vad betyder rasister.? Nazister och fascister födde från rasister rasistiska ideer  grundar en fascistiska ideer
Vem är nazister och vad betyder nazister? när man vill läsa om nazisterna då man borde ta en närmare titt på andra världskriget historia då man vet vad betyder nazister.. rasister  och fascister befinner sig i alla området med olika namn och under en politiska parantes 



Dem som lever eller bär rasistiska och nazistiska samtidigt personen bär paranoia, den som lyckade ta sig in i myndigheten och försöker att använda lag och regler för sina smutsiga skulder  försöker att använda sina sjuka taktiker för att ha kontroll över påpekade människor av  dem som lyckade få arbeta inom myndigheten och försöker så att på hitta osanningen saker om andra människorna..
Vem är rasist och vad betyder rasist egentligen?
Hur man kan märka att det finns en person med rasistiska eller nazistiska åsikter i närheten?
Men ska säga en sak värsta rasistiska idéer kommer ifrån religioner . 
Jo beteende och kropps språks signalen kan ge massor saker som man kan märka att personen lever med rasistiska åsikter.
Eller hans beteende och karaktär kan avslöja hennes eller hans hemliga idéer och tänker.
Psykopat är psykopat kan aldrig ändra sig eller kan aldrig acceptera andra människor med andra nationaliteter eller med utländska bakgrunder.
Är en kropp handikappade person också dum i huvudet?
När man är sjuka i kroppen påverkas hjärnan också.
Ja jag har märkt och har undersökt också om detta det har bevisat helt enkelt.
1-Illusion sjukdom.
2-Imaginary sjukdomar.
3-Manic bipolär sjukdom.-
4-illusioner sjukdom
Att leva med illusionen.
5-Rasism är en allvarlig sjukdom som kan leda till terrorismen.
6-Religiös extremism är en farlig form av galenskap som skulle leda till spridning av terrorism, det spela ingen roll vilken religion ska va. 
Det kan vara kristna eller muslimer, alla religiösa extremister lider till terrorister.
7- personer som lever med inbillningar är lika farliga som terrorister.
Också personerna som lever med inbillningar kan leda till våldet och det fysiskt terror. De kan misstänka någon och sedan attackera honom eller henne på grund att de tänker att personerna prata illa bakom deras ryggen.
8-Nazistiska idéer är psykiskt sjukdom , hade lidit av hysteriska sjukdomar.
Därför att de lever med hat och aggressivitet och deras idéer är våldsamma och lider till kriminalitet.
9-Att leva med illvilja, rasisterna och andra extremisterna lever med illvilja.
Människor som har rasistiska idéer, har sadistiska sjukdomar därför att de bli väldig glada när illa behandla andra personer som har inte samma nationaliteter.
Rasister idag finns över allt speciellt i mellan östern turkar hatar kurderna araber hatar varandra iranier hatar araber också araber hatar iranier , iranier hatar varandra den religiösa diktaturen som bestämmer över iranska folk, dödar och avrättar dem som vill ha demokrati och frihet i Iran, man kan jo säga islamister är värsta rasister.
Jag från början trodde aldrig att Europeiska folket skulle ljuga, men när jag har sett själv i verkligheten då frågorna försvann på grund av att har sett och hört många gånger. Här skillnad mellan ett  fysiska diktatoriska systemet och ett psykiska diktatoriska systemet, ett fysiska diktatoriska systemet, som  iran, turkiet, kina, -syrien, irak Nordkorea saudien, pakistan, Ryssland och andra fysiska diktatoriska systemet.
 Men idag jag känner till och har känt hur pågår det psykiska diktatoriska systemet, ett psykiska diktatoriska systemet,   ditt liv är under kontroll du kan inte få ett arbete om arbetsmarknadens politiker  ger inte okej så att du skulle få ett arbete.
 Du  sitter i en fängelse som kallas alla dörrar för din framtiden är avstängt via dators och personlighets  uppgifter som  psykiska diktatoriska systemet skaffade åt dig ,, dem på hitta dåliga och sjukaste saker och ting om dig av systemet, du kan kriminella lång tids brottsregisters av det psykiska diktatoriska systemet. Dem kan även illa behandla ditt småbarn via förskolor du kan inte protesteras  du bli straffas av olika myndigheter, det räcker så att en eller två personer med fascistiska ideer jobba inom myndigheten och du bemöta dem då dem kommer att straffa dig dem försöker att tystna ner dig ned trycka dig, dem fascisterna försöker att utspela sig som fejk doktor mot dig.
Därför jag säger fascister bara ändra sina kläder och taktiker annars samma metoder, men med moderna metoder, dem kan anklaga dig  och på peka dig på elaka och sjuka sätt. 
Då tidens fascister och nutidens fascister.. allt födde från en rasistiska ideer..


Med vänlig hälsning Samuel Kermashani

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar