tisdag 21 maj 2019

Khomeini var en pedofil samtidigt en djurplågare


Khomeini var en pedofil samtidigt en djurplågare. Khomeini skrev i sin bok man kan ha sex med spädbarn  det betyder att han var en pedofil,, khomeini  också var en psykopat man-Sex med spädbarn enligt Ayatollah Khomeini som var i verkliga ord Djävolensbarn
En av khomeini vän kallade sig mahdi alizadeh bodde i samma staden som khomeini bodde. Mahdi berättade att khomeini hade sex med åsnor flera gånger många visste om att khomeini och hans vän älskade med djur, därför khomeini kunde inte gömma sina känslor om sex med djur då han skrev i sin bok så att man kan ha sex med djur...Helsingborg.se: En man är misstänkt för att ha kidnappat och våldtagit ett får. Antagligen gick inälvorna sönder på fåret, fruktansvärda smärtor.
Denne avart till människa borde få prova på hur det kan kännas så slutar han nog flina.
Några av de bevis som finns mot mannen är att det anträffats DNA i fåret som talar väldigt starkt för att det kommer från mannen. I andra hand yrkar åklagaren på att mannen ska dömas för brott mot djurskyddslagen. 
Så en pedofil som konverterar till islam kan inte ställas till svars för sin sexuella handlingar mot flickebarn. Hur är det om han våldtar/förgripit sig på en pojke? Homosex straffas väl med döden? Eller gäller det bara den som blivit penetrerad??? Sjukt.Slutklämmen låter lite som de gamla landskapslagarna. Om man ertappade en boskapstjuv fick man bara slå ihjäl honom om han var utsocknes.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar