fredag 17 maj 2019

En del av dem svenska politiker är inte ärliga mot svenska goda folket.


En del av dem svenska politiker är inte ärliga mot svenska goda folket.
Dem politikerna radera sina konton på facebook och andra sociala medier för att dölja sina felaktiga saker mot mänskliga rättigheter dem samarbetar med diktatorerna sedan försöker att dölja sina samarbete med dem diktatoriska regimen som iran och turkiet, även andra diktatoriska regimen i mellan östern


Undrar om Margot Wallström & co själva förstår vad de skriver? Senaste halvåret har många kritiker till totalitära stater såsom Turkiet och Iran - fått sina konton raderade av Facebook - utan minsta lilla förklaring. Jag är en av dem som fick sitt konto raderat - och det över ett inlägg att isis jihadister borde lagföras!
Andra som fått sina konton raderade är tex Exmna (ex muslimer i USA som arbetar för öppen debatt och för att göra det enklare för muslimer att lämna islam).
Saxat:
"Faktum är att vi befinner oss mitt inne i en negativ trend med en allvarlig utveckling: Auktoritära stater använder avancerade verktyg för att rekrytera nya anhängare, polarisera och undergräva den demokratiska debatten och attackera och tysta motståndare. Alltmer automatiserade informationsflöden, ökad datainsamling, desinformationskampanjer och möjligheterna och utmaningarna kring artificiell intelligens har gått från periferin till att utgöra centrala samhällsfrågor. "

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar