tisdag 14 maj 2019

Anti semitism vänd sig som terrorister en anti semitiska terrorist knivhugg en judiska kvinna


Anti semitism vänd sig som terrorister  en anti semitiska terrorist knivhugg en judiska kvinna
Judiska församlingens lokal är under bevakning och ett stort antal polispatruller söker efter gärningsmannen.Kvinna aktiv i judiska församlingen knivskuren

Detta är så upprörande att jag saknar ord att beskriva min ilska. Inte ens 60 åriga judiska damer kan gå fritt på svenska gator år 2019. Får för fan vara nog med antisemitisk dynga som förpestar vårt land och urholkar tryggheten för judar, en av våra nationella minoritetsgrupper. Partierna på vänstersidan har tyvärr bidragit till den här utvecklingen. Inte minst i Skånska städer. Det räcker inte att bara fördöma hatbrott, när brotten avlöser varandra på löpande band 😥

Polisen i Helsingborg utreder som misstänkt mordförsök.

En kvinna i 60-årsåldern knivskars i centrala Helsingborg under morgonen. Hennes skador är livshotande.
Ett vittne ska enligt Helsingborgs Dagblad ha hört kvinnans desperata rop på hjälp: ”Help me! Help me!”.
Kvinnan uppges även vara aktiv i den judiska församlingen i området.
Volume 0%
Vid 7.30-tiden på tisdagsmorgonen fick polisen larm om en knivskuren kvinna i centrala Helsingborg. Kvinnan, som är i 60-årsåldern, fördes till sjukhus med livshotande skador.
Hon ska ha blivit överfallen av en okänd gärningsman och polisen rubricerar händelsen som misstänkt mordförsök.
– En ensam gärningsman ska ha försvunnit från platsen till fots. Vad jag har förstått så ska det röra sig om en man, säger Eva-Lotta Hermansson Truedsson, presstalesperson, för polisen i nordvästra Skåne.
1 av 2 | FOTO: TT NYHETSBYRÅN
Enligt Helsingborgs dagblad ska kvinnan vara aktiv i den judiska församlingen i området. Ett vittne ska också ha hört henne ropa på hjälp på engelska vid tidpunkten för händelsen: ”Help me! Help me!”.

Under bevakning

Brottsplatsen på Nedre Långvinkelsgatan i Helsingborg är avspärrad och kriminaltekniker har undersökt platsen under förmiddagen. Judiska församlingens lokal i Helsingborg är under bevakning.
Ett stort antal polispatruller söker efter gärningsmannen och polisen vill även ha in fler tips från allmänheten. Uppgifter om händelsen lämnas på 114 14.
– Det var massa folk i rörelse vid den tidpunkten och det har väckt stor uppmärksamhet. Med all rätta – hon är livshotande skadad, säger Eva-Lotta Hermansson Truedsson.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar