onsdag 29 maj 2019

sexualbrott finns bland svenska också, men närmaste året tyvärr mest gjorde sexuella brott vart folk som kommit nys till Sverige



sexualbrott finns bland svenska också, men närmaste året tyvärr mest gjorde sexuella brott vart folk som kommit nys till Sverige ,, om man gå till baka till 2009, 2010, 2011, 2012 och 2013 det hände mest en del var svensk man som anföll mot kvinnorna i Örebro och en i Umeå, men idag dem som gör mest sexuella brott är invandrare från mellan östern , jag tycker att myndigheten borde satsa mer för utbildning om demokrati och hur man skulle visa respekt för kvinnor, så det finns många från mellan östern på grund av deras religionen kan inte visa respekt för kvinnor dem ända saker som dem tänker på när pratar med en kvinna det är sexualiteten,, om man har sexuella missbrukare då det finns behandlingar som dem kan bli behandlas så att bli bättre, även andra sexuella brott inom svenska pedofil nätverk som utnyttja barn via den svenska kommunala förskolor.Tre kvinnor avslöjade i svenskt pedofilnätverk

Tänkte dela lite enkelt med mig mina tankar kring BRÅs/Jerzy Sarnecki rapport om sexualbrott och invandring.
1. De har inte granskat - långt mindre undersökt invandrares sexualbrott. Så rapporten kan omöjligt komma fram till de slutsatser media lyfter fram. Rapporten kan inte ge svar på dessa frågor - då de inte har undersökt!
2. Då BRÅ inte har granskat vilka som begår brott, kan man heller inte dra slutsatsen att ökad sexuell brottslighet har koppling till ökad invandring, lika lite som man kan dra slutsatsen att det inte finns några kopplingar.
3. Man har inte undersökt Stockholm, detta får att få mer fokus på mindre kommuner. Se tidigare rapporter från tex Norge och Danmark - var nyanlända var överrepresenterade i storstäderna - medan etnisk norska/danska var dominerar statistiken i mindre orter. Inte otänkbart att Jerzy Sarnecki medvetet har försökt att undvika att BRÅ ska dra samma slutsatser som Sveriges grannländer.
4. Redan 2010 slog FN fast att Sverige ligger i den absoluta botten av FN:s statistik över antalet våldtäkter. Bara i det lilla afrikanska landet Lesotho anmäls fler våldtäkter än här. Vår statistik har haft en kraftig destruktiv utveckling sen dess, detta kan inte bortförklaras med ökad benegenhet att anmäla sexualbrott!
5. Tino Sanandaji uttryckte följande tidigare idag: "Rapporten är framförallt om en annan viktig fråga, dvs. om sexbrott faktiskt ökat eller inte. Dold i tjocka lager av dimridåer visar det sig att ja, sexbrott har ökat, inklusive allvarliga sexbrott som våldtäkt. Dock är den explosionsartade ökningen i NTU på senare år mest ökning av ofredanden, och bara delvis en ökning av våldtäkt."
Så varför är dessa frågor viktiga? Väl tänk så här - Sveriges regering och styrande politiker trodde tex att Michael Skråmos svärmor blir en snäll och duktig svennebanan så snabbt hon satte sina fötter på svensk jord. Om de har en sådan naiv syn på IS jihadister - hur tror du dem ser på vanliga invandrare?
Det är därför Sverige alltid har saknad en integrationspolitik, man ser inget behov av integration - då man att alla kulturer, traditioner med mera ser lika dana ut över hela världen. Men en Taliban islamist har faktiskt inte samma kvinnosyn som Gudrun Schyman! En klanledare från Somalia har faktiskt inte samma kvinnosyn som Alice Bah Kuhnke!
Vi kan ta ett känd syskonpar - var den ena är intigrerad i det svenska samhället och den andra springer runt och försvarar våldsbejakande islamister. Talar om Kitimbwa Sabuni och hans syster Nyamko Sabuni! Där ser vi skillnaden!
För att få en fungerande integrationspolitik så behöver man faktiskt granska olika samhällsproblem såsom tex de ökade antal sexualbrott i samhället. Man behöver granska den kraftiga ökningen av hedersrelaterat våld och förtryck. Vem står bakom den negativa utvecklingen? När vi har fastslaget vem eller vilka som står bakom så måste vi granska varför det ser så här, tex om det finns religiösa och eller kulturella yttringar som inte är i överensstämmelse med det svenska samhället, och när vi gjort det så kan vi börja granska och diskutera hur vi ska lösa dessa samhällsproblem!
Är jo helt absurd att förneka alla samhällsproblem år efter år, och tro att de ska försvinna av sig själv pga att man sopar dem under mattan! Tvärtom - de växer sig allt större, och desto större dessa problem blir i vårt samhälle desto svårare vill det bli att lösa själva problemen! Räcker med att se hur polisen löser allvarliga brott idag för att förstå det!
Så skärpning BRÅ! Genom att lösa samhällsproblem så bekämpar man rasism och främlingsfientlighet! Vi är alla människor, men vi har alla olika utgångspunkter! Vi alla har förmågan att lära, anpassa oss och växa som människor!
Sexövergrepp i offentlig verksamhet varje vecka
Varje dag året runt polisanmäls sex våldtäkter mot barn i Sverige. Och varje vecka uppdagas minst ett allvarligt sexuellt övergrepp mot barn i förskolan, skolan eller andra offentliga miljöer. Det visar en unik granskning som Dagens Samhälle gjort.
Dagens Samhälle har gått igenom 3 000 svenska tidningsartiklar under 2014 och första kvartalet 2015 (15 månader) om sexuella övergrepp mot barn. Totalt 540 enskilda fall blev uppmärksammade i medierna under perioden.
Officiell statistik visar inte var brotten begåtts, men via artiklarna har Dagens Samhälle identifierat 70 pedofiler som ertappats i normalt sett trygga, offentliga miljöer. Det är drygt ett fall per vecka under den granskade perioden, motsvarande 55–60 fall per år.
Det är övergrepp mot barn som har skett på förskolan, i skolan, på skolbussen, i idrotten, i familjehem, i kyrkan, på behandlingshem och till och med på vårdcentraler.
– Det är ett ledningsansvar att personalen får utbildning i hur förövare kan kamouflera ett sexuellt intresse för barn. Det finns mycket som kan göras för att stoppa olämpliga personer och att upptäcka signaler om att något är fel, säger Cecilia Kjellgren, forskare vid Linnéuniversitet i Växjö.
Årligen polisanmäls närmare 7 000 sexbrott mot barn under 15 år, enligt statistik från Brottsförebyggande rådet (Brå). En tredjedel av dessa är regelrätta våldtäkter. Anmälningarna har ökat mycket kraftigt de senaste tio åren. Men statistiken visar ändå bara toppen av ett isberg, enligt samstämmiga forskare.
Enligt en färsk undersökning från Lunds och Linköpings universitet, baserad på svar från 6 000 gymnasielever, uppger var tredje flicka och var tionde pojke att de utsatts för någon form av sexuellt övergrepp under uppväxten. Utslaget på hela skolan motsvarar detta cirka 20 000 barn per årskull i grund- och gymnasieskolan.
De utsatta barnen kommer till förskola och skola med trauman som påverkar deras skolgång, hälsa och psykiska välbefinnande. Missbruk och självskadebeteende är vanligt bland sexbrottsoffer.
Bara en bråkdel av övergreppen når fram till lärare, skolsköterskor, socialtjänst och polis. Enligt professor Carl Göran Svedin vid Linköpings universitet är det mindre än 10 procent av sexbrotten som kommer till myndigheternas kännedom.  
DS granskar sexbrott mot barn - läs artikelserien här:
Kvinnorna misstänks ha spelat in barnporrfilmer och sålt till pedofiler via öppna kanaler på internet.
Männen kunde beställa övergrepp enligt egna önskemål.
En av kvinnorna som misstänks ha producerat barnporr är en flerbarnsmamma i Blekinge. Totalt åtalas nu sex personer, både män och kvinnor, för flera sexualbrott mot tolv barn. Samtliga identifierade är från Sverige. Enligt åklagarna har övergreppen skett både fysiskt och via internet.

Kvinnor åtalas

Åtalet mot de inblandade är ovanligt i så motto att flera kvinnor är misstänkta.
– Generellt är kvinnorna vad vi säger producenter, de har skapat materialet, filmer, foton och utfört övergrepp på barn som de haft tillgång till. Männen är konsumenter, de har beställt och tagit emot materialet, säger åklagaren Emelie Källfelt.
Materialet är omfattande och brotten har begåtts både fysiskt och via nätet. Enligt åklagarna har männen kunnat beställa hur övergreppen skulle se ut. 
I något fall har man träffats fysiskt: kvinnan har tillhandahållit barnen som sedan utsatts för sexuella övergrepp.
Kontakterna mellan producenterna och pedofilerna har inledningsvis skett via helt öppna kanaler på exempelvis dejtingsajter. I ett första skede har man kommunicerat öppet men med kodord som signalerat vad det egentligen handlat om. Sedan har de misstänkta flyttat konversationen till stängda rum.

Handelsmönster med barn

Åklagarna beskriver kontakterna mellan pedofilerna som rena affärsuppgörelser. Man har sålt och köpt barn.
– Vi ser att det rör sig om ett handelsmönster med barn som vi tidigare främst förknippat med internationella ärenden, säger Emelie Källfelt.
På grund av barnens utsatthet omfattas utredningen av sträng sekretess, åklagarna vill inte närmare kommentera de berördas inbördes kopplingar.
– Två av männen åtalas även för brott som de begått på egen hand mot personer i sin närhet, säger Emelie Källfeldt.
Enligt åtalet har brotten begåtts på flera orter i Sverige, bland annat i Stockholmstrakten och i Västergötland.

Flerbarnsmamma i Blekinge misstänks

En av de åtalade männen är en man från Blekinge. Enligt SVT Nyheter är han anställd i Försvarsmakten.
Även en av kvinnorna som misstänks ha producerat barnpornografiskt material är från Blekinge. Kvinnan har flera egna barn.
Emelie Källfelt och hennes kollega, Annika Wennerström, har redan under våren väckt åtal mot några av de inblandade. Det rör sig om en 40-årig man samt två kvinnor: 39 och 33 år gamla.
Pedofilhärvan började nystas upp 2016 efter ett tips till polisens nationella operativa avdelning (NOA) från USA.

Smygtagna bilder och filmer på barn

Liz Berglund, vid polisens IT-brottscentrum, berättar att polisen efter det tipset kunde börja spåra IP-nummer och därefter identifiera de misstänkta, en efter en.
Totalt rör det sig om närmare 1 000 bilder och filmer på totalt tolv barn som nu har identifierats som svenska. 
Det rör sig enligt åtalet om barn från förskoleåldern upp till högstadiet. De är i dag 7 till 14 år gamla.
Utöver det finns det även ett stort antal smygtagna bilder och filmer på barn som är oidentifierade. I materialet finns bland annat smygtagna bilder på barn som sover i sin hemmiljö, bilder på barn i omklädningsrum och på andra allmänna platser.
Det barnpornografiska materialet har haft olika prislappar. Allt från någon hundralapp för ett foto till flera tusenlappar.

Ekonomiskt motiv

På en pressträff angående åtalet som väcktes på onsdagen berättar åklagarna om kvinnornas motiv:
– För dem (kvinnorna) handlar det om ekonomi, men också bekräftelse. Vad gäller männen är motivet sexuellt, säger Annika Wennerström.
Exakt hur mycket pengar som har varit i omlopp är inte känt, men det rör sig om ett femsiffrigt belopp.
– Det rör sig inte om över 100 000 kronor sammanlagt, säger Emelie Källfelt.
Åtalspunkterna omfattar bland annat: våldtäkt mot barn samt anstiftan till våldtäkt mot barn, grovt sexuellt övergrepp mot barn, grovt sexuellt utnyttjande av barn för sexuella posering, sexuellt posering, grovt barnpornografibrott och kränkande fotografering.
Rättegången mot de tre som åtalades på onsdagen inleds 21 maj. https://www.expressen.se/kvallsposten/svenskt-pedofilnatverk-avslojat-militar-bland-de-misstankta/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar