onsdag 29 maj 2019

Shiamuslimsk rasism och antisemitism!


Shiamuslimsk rasism och antisemitism!
 antisemitism är en form av fascism också¨är en form av psykopati.


Snart är det s k. Al-Quds dagen (Jerusalemdagen)den största antisemitiska manifestationen går nästan obemärkt av alla inklusive i Sverige och av svenska politiker. Detta islamisk rastistisk manefestationen anses vara legitim och nonschaleras. 
Det är märkligt att media aldrig tar upp de nazistiska islamisterna.
Detta hat och propagandahysterin inrättades av Khomeini, en av shiamuslimernas aggressiva figurer. ”Jag inbjuder alla muslimer över hela världen att viga den sista fredagen i den heliga månaden Ramadan till ”Al-Quds dagen” och för att förkunna stöd från hela världens muslimer för de legitima rättigheterna som muslimerna i Palestina har.” [Khomeini – Sahifa-y Nur, Vol. 8, sid. 229].
Apropå Eddie Råbock f.d. Omar Mohammads ideologi nu och för några år sedan. Inom politiken kan man utrycka sig hur illa som helst och begå till och med folkmord och sedan delta i fredsförhandlingar och bli en del av makten! S Inrikesminister tvingas efter en rad skandaler att avgå och efter ett par år utnämns han återigen till liknande post! Inom brottmål får en våldtäktsman dömas för brott till och med efter 25 år brottet begicks. Det finns dock preskriptionstids för varje brott. Preskriptionstiden för politiker är alldeles för kort eller obefintlig, de utnämns återigen till liknande post!

Politik och juridik, jag har aldrig haft förståelse för denna åtskillnad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar