torsdag 23 maj 2019

Ge Maria Robsahm två minuter till att förklara den senaste SD-skandalen. Exklusivt för Solidaritet Igen! DeIa!



Ge Maria Robsahm två minuter till att förklara den senaste SD-skandalen. Exklusivt för Solidaritet Igen! DeIa! kanske dem hade ingen att göra så gick på varandra spelade lite kåthet hhhhh tokig saker som händer idag politikerna som hämnas på detta sättet.


Tänkte jag skulle kommentera SD skandalen lite kort. Då jag är säker vi skulle ha diskuterat det i gruppen om det handla en muslim - som hade betett sig som ett fyllesvin.


Tycker egentligen själv detta inte är så illa som media vill ha det till. Det beror inte på handlingen i sig själv - utan att kvinnan och Peter Lundgren är tydligen fortfarande goda vänner efter den omtalade händelsen - så goda vänner att de tex åker på semester tillsammans.
Jag har svårt att se en kvinna som blivit sexuellt ofredat och känt sig djupt kränkt och kanske skadat av detta - skulle själv vilja umgås privat och tom åka på semester tillsammans om gärningsmannen - om det är som den bilden media målar upp.
Det sagt - kvinnan befinner sig också i en utsatt situation, SD är knappast kända för att ställa sig bakom offren inom det egna partiet. Se bara på petningen av Winberg! Så har kvinnan ifråga något annat val än att stödja Peter Lundgren? Befinner hon sig i en stark beroendeställning? Svårt att säga
Vad vi dock vet är att Peter Lundgren fick en sk "sne fylla" och det spåra ut.
"Vi hade det så himla roligt, sen är det bara oturligt att det blev så dumt som det blev"- gav SD kvinnan som kommentar.
Detta ska också ha hänt för över ett år sen, väldig intressant att det kommer ut nu - dagar innan valet och inte redan för ett år sen.
Tycker allt vad denna röra visar på - är att SD är fortfarande inte ett politisk moget parti. Att man ska inte rösta på SD om man anser sig vara feminist. Men den visar också på hur en del människor kan använda ens privatliv för egen vinning! Tänk på det är inte SD kvinnan själv som har anmält Lundgren, det är inte SD kvinnan själv som har tagit ljudupptagning i smyg, det är inte SD kvinnan som har polisanmält - tvärtom hon umgås med Lundgren privat!
Sen tvinga sig på en kvinna som Lundgren gjorde, hålla fast, tvinga ta på brösten, tvinga kyssa - är helt och hållet oacceptabelt! Han insåg dock snabbt han hade betett sig oacceptabelt och har sedan länge redat ut det hela med kvinnan ifråga. Tycker faktiskt det är kvinnans ifråga ansvar att välja hur hon skulle hantera det hela, och inte utomstående tredje part. Hade hon vald att anmäla honom till partistyrelsen, hade hon vald att polisanmäla honom, hade hon vald att ta avstånd från honom - så skulle jag sätt helt och hållet annorlunda på saken.
Sen ingen gillar en hycklare! Flesta människor har upplevd en idiotfylla eller fler under sitt liv. Kan finnas olika anledningar till att man tappar det helt. Har man någon gång gjort det (haft en snefylla) - kanske man inte ska kasta sten i glashus?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar