onsdag 29 maj 2019

Najafi dödade sin andra fru, i måndags mitra ostad


Najafi dödade sin andra fru, i måndags mitra ostad Najafis andra fru kontaktade en tidningen och ville avslöja en stor saker då igår tisdags Najafi dödades sin fru. Iran: Najafi, före detta meyer i Teheran och en rådgivare till Irans president Hassan Rouhani sköt och dödade sin fru hemma.
När den iranska religiösa islamiska fascistiska regimen låtit så en mördare komma och stå framför kameran och berätta vad han, hon har gjort??
sedan när en mördare i mordet och den morderiska klanens galenskap sitter framför kameran, beskriver den med en tröstande mordhistoria, ett politiskt mord! Detta scenario är avsett att eliminera en storskalig förskingring av Rouhani regering.
Informationsinsatser och rådgivare till Rohani och tidigare borgmästare i Teheran för att eliminera stora korruptionsfall Mitra Ostad andra hustru Mohammad Ali Najafi, fd borgmästare i Teheran efter måndagens igår i ett telefonsamtal med Journalisterna hävdade att bevis för korruption flera hundra miljarder Mohammad Ali Najafi, och en del av informationen i handen, tisdag morgon innan offentliggörandet av fakta Han dödades mitra ostad. Mohammad Ali Najafi som ekonomisk rådgivare Hassan Rohani, medlem av Högsta rådet av kulturarvet och turism fick stora summor offentliga valuta och investerare i utlandet bland kretsen av korruption på regeringsnivå är andlig eftersom hans förföljare inte på grund av korruption och mord, men i samband med avräkning inom Regeringen är, mohammad ali najafi säger hans andra fru mitra ostad ville följa med honom vart han ville gå och med vem han ville sitta och diskutera, samtidigt han berättar så att mitra hotade honom så att avslöja hans olagliga saker som är emot iranska folket

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar