fredag 20 mars 2020

skolan stänger inte, finns inte munskydds, inte sprit handskar heller. är det inte ett plan för att vi ska dö?



 Svenska politiker skiter vad som är på väg också vad som skulle hända.
skolan stänger inte, finns inte munskydds, inte sprit handskar heller. är det inte ett plan för att vi ska dö?

Stefan Löfven: "Det är inte i skolor som smittan sprids"

Enligt statsministern så krävs det en noggrann analys innan beslut fattas om att stänga skolor
Statsministern fick flera frågor om huruvida skolor i Sverige kommer stängas. Stefan Löfven upprepade gång på gång att de följer råden från myndigheter.

Teatemonials från Italien 😓.
Suzanna Lindstahl
"Hej Christos, jag skriver från Milano var jag bor och lever i karantän dessa dagar. Detta är en sann skräck situation det verkar som en mardröm men tyvärr är den sann. I Sverige tar inte myndigheterna viruset på allvar, man uppmanas tänka att “ äh jag är ung och frisk, jag klarar det här”... Men det funkar inte så.
Viruset är väldigt smittsamt! Det drabbar även yngre och friska, sunda, vältränade. En av våra första insjuknade i Italien är 38 år, han klarade sig dom tur efter flera veckor i allvarligt tillstånd på akuten. Men de flesta äldre är dom tvungna att tyvärr låta dö. Totalt ensamma utan möjlighet att ta farväl av sina nãra och kära. Och dom är tusentals. Sjukhusen är proppfulla, läkarna jobbar dag och natt och 20% av dom är själva redan smittade. Det finns inte tillräckligt syrgastuber och skyddsutrustning etc allt har beställts men leveranserna går genom andra europeiska länder som tar grejerna till sig själva, samma gäller stora beställningar av skyddsmasker som aldrig kommer fram till Italien. Jag hoppas ni aldrig ska behöva uppleva detta inferno!! Och jag uppmanar er att ta saken i egna händer!!! Innan det är för sent. Eftersom man inte har symptom i början sprids viruset väldigt snabbt, och vips är alla sjuka på en gång . Vad gör ni då?? Om tex föräldrarna i en familj insjuknar, vem tar då hand om barnen? För då kanske farmor eller mormor som brukar komma och hjälpa ligger döende... Och alla andra är sjuka eller rädda för att bli smittade... Smittorisken är väldigt hög, sedan veckor tillbaka får vi inte skaka hand eller krama om folk. Hela landet är i karantän och för att lämna huset måste man ha en ifylld blankett med en nödvändig orsak. Annars måste vi stanna hemma! Ambulanserna kör non stop 24/7. För att handla går man högst 1 person/ familj med ansiktsmask och skyddshandskar. Hand gel är superviktigt och eftersom det är slut över allt, liksom skyddsmasker , är det guld värt. Alla respekterar reglerna för vi har sett och upplever alla dagligen vad detta virus ställt till med. Vi gör det bästa av vårt liv i karantän, för vi vet att det är ända sättet att stoppa viruset från att spridas! Lock down av landet var nödvändigt, det förstår vi alla! Det är viktigt att förstå att detta är en allvarlig situation som vi aldrig tidigare upplevt, just därför tar inte folk det på allvar, innan det är för sent... Men jag uppmanar också att undvika panik, då försämrar vi immunförsvaret som är så viktigt just nu. Hälsosam livsstil och massor Cvitamin, D vit, Zink, Selen, etc och kolloidalt silver. Ta hand om er! 🙏 Kramar från Milano
från maria bästa människan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar