söndag 22 mars 2020

Sveriges statsminister klarar inte i svåra tider


Sveriges statsminister klarar inte i svåra tider som detta av att medverka i en direkt sänd TV- intervju! SVT kallar hans medverkan för tal till nationen! Vad är det han ska tala om som han hittills inte har sagt?
från advokat nima rostami.



Inget annat än stor skam att det inte är direktsändning, med intervju, att Sverige har en statsminister som inte ställer upp på frågor i detta läget gör mig förbannad. Om inte NU, när? Troligtvis har S insett hur illa han svarar, att han inte klarar detta, dom är livrädda för han såg det inte komma, och han har lyssnat på Tegnell, som i efterhand har haft fel i det mesta.
Han är så värdelös så att Mikael Damberg ska hålla i hans tal, direkt sänd TV-intervju klarar han inte längre av!
 Jag hoppas denne flerfaldigt bortröstade """statsminister"""" meddelar sin avgång.
Det föreligger sannolikt en stor risk att det blir svårt att uttyda något begripligt budskap av detta clowneri
Det är ingen presskonferens. Det är ett tal, då har man ingen frågestund så lugna ner er. Om vi skall klara det här är förutsättningen enighet, sen när det är över kan vi fråga och kritisera
 Alla vet att Stefan Löfven inte är en stjärna på himlen men att han fortfarande är statsminister avslöjar hur smarta dessa andra partiledare är.
Coronavirusets utlöst en djup ekonomisk kris, arbetslösheten stiger kraftigt och börsen rasar. Många är mer oroliga för ekonomi än corona. Hoppas att statsministers tal INTE handlar om hur man tvättar händerna eller att han älskar korv med bröd.
Ett tal till folket eller till nationen som man brukar säga ska väl ändå vara direktsänt och inte förinspelat? Undrar hur många klippningar det har krävts? 
Jamen H M Konungen höll ju ett tal till nationen. Då måste ju Stefan Löfven också....
Men kungen klarade direktsändning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar