måndag 23 mars 2020

God kväll Sverige!


God kväll  Sverige!
Det är respektlöst att kalla en statsminister för en okunnig mumlande stolle.
Men att kalla en okunnig mumlande stolle för statsminister är en komplimang. Eller... kanske inte.
-----------


I går höll statsministern ett tal till nationen, de svenska flaggorna fick vara med i bild (1).
I spåren av corona har alla blivit nationalister, det kryllar av svenska flaggor när de rödgröna försöker vara normalbegåvade.
I sitt tal till nationen manade den flaggprydde men sanningspryde statsministern till ansvar, solidaritet och... häpp... UPPOFFRINGAR!
-----------
Sanningen är att vi uppoffrat oss sedan solidariteten gavs bort av Fredrik Reinfeldt och hans "öppna era hjärtan"-kompisar.
Sedan tog de rödgröna det som fanns kvar i samma takt som osolidariska tog våra flickebarn med våld.
Nu står vi inför den värsta kris landet haft sedan mitten på 1800-talet, och det är till stor del statsminister Svammelmans fel. Något ansvar har de rödgröna inte tagit.
-----------
Nu har vi en alltför stor mängd ickearbetande människor i vårt land, människor som vi arbetande skattebetalare tvingas försörja. Svammelman har envist sagt att det är en ansträngning nu, men blir en vinst sedan. Fan tro't.
Samtidigt har vi en stor offentlig skattefinansierad sektor (försvar, polis och vård) som lidit under ökad arbetsbörda men minskade anslag. Svammelman har envist sagt att de får mer reshusher. Fan tro't.
Vi har en galopperande kriminalitet med en våldsutveckling som förfärar. Svammelman och hans vänner har envist påstått att de "knäcker gängen". Fan tro't.
-----------
Statsminister Svammelmans tal var inte fel i sak, men när en person som gjort så mycket fel under sex års tid försöker verka förnuftig nu blir det fel.
Och ärligt talat: varför har han inte sett alla de andra problemen?
De flesta av oss är redan trötta på skottlossningar, våldtäkter, sprängdåd, misshandel, rån och bidragssnyltare. DÅ menade statsminister Svammelman att han hade koll på läget, NU sitter han och säger att det kommer bli värre!
----------
Sverige står inför den största krisen sedan utvandrarna. Det är dags för de rödgröna att utvandra från regeringen och de bidragspigga att vandra till sina hemländer.
Vem förstår statsminister Svammelman?
Godmorgon.
LÄS OCH DELA gärna texten från min blogg:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar