söndag 29 september 2019

Stefan Löfven hyllas av SVT när han agerar som en stöttepelare för en hårdför medeltida diktatur



Vi menar inte att Sverige ska inte ha relationen med dem länderna,men i principen det som politikerna gör faktiskt skadar den svenska godhetens rykte. Därför att det som is har gjort i denna moderna tiden mot yazidierna iranska regimen gjorde samma sak mellan 1979  och 1988 tills ännu iranska regimen tortera, våldtar, och avrättar politiska fångarna i iran
Stefan Löfven hyllas av SVT när han agerar som en stöttepelare för en hårdför medeltida diktatur


Det krävdes bara att Stefan Löfven vid något tillfälle skakade hand med en av världens mest hemska diktaturer och så vips, var fartyget loss och besättningen räddad. 
Att besättningen räddades kan man inte säga något om. Om det vet vi inget. Däremot anser jag att man kan säga en hel del om att världens första feministiska regering lierar sig med en diktatur där HBTQ-personer och kvinnor är andra klassens medborgare.
När man tycker att Sverige bör agera för en hårdare linje mot den iranska, teokratiska terror-regimen vilken inte erbjuder annat än diktatur och mänskligt lidande, så gör Stefan Löfven något annat.  
Goda kontakter med en brutal religiös diktatur är knappast en tillgång för Sverige som regeringen vill hävda utan riskerar att utsätta vårt öppna samhälle för ökad religiös extremism. https://www.gp.se/debatt/sverige-måste-sluta-stötta-irans-brutala-regim-1.14117528
Iran eftersträvar obevekligt efter att uppfylla Khomeinis doktrin att ett shia-fundamentalistiskt Iran ska dominera världen.
Varför vill Löfven ha med det att göra? Varför är det ingen med politiskt makt som liksom jag tycker att det här ytterst obehagligt? Eller tror man på fullt allvar att Löfven är den politiker som ska reformera Iran? Eller så har Iran lyckats dupera, inte bara Löfven utan svensk politik att det existerar en “reformvänlig” fraktion inom det iranska “politiska” spelet. 
Varför är det så tyst om att Stefan Löfven och regeringen agerar som en stöttepelare för en hårdför medeltida diktatur? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar