lördag 14 september 2019

Överraskande bilder av unga kvinnor i Saudi Arabia från AFP! 🔴




Överraskande bilder av unga kvinnor i Saudi Arabia från AFP! 🔴
Under februari 2018 fattade Saudi Arabia en ny lagskiftning om fri Hijab.
Häromdagen publicerade den franska nyhetsbyrån AFP bilder som visar unga kvinnor utan Hijab i Saudi Arabia.


Den revolutionära samhällsreformen som den unga 34 åriga kronprinsen, Mohammed bin Salmans, håller på att genomföra i Saudi Arabia har överraskat omvärlden.
Han kunde genomföra många olika reformer i samband med kvinnorättigheter i Saudi Arabia. Bl. a. Kan man peka på rätten att kvinnor ha körkort och köra bil, rätten att kvinnor resa eller åka till utomlands utan sin makes godkännande osv. Dessa har varit en absolut självklarhet i västländer.
Att arrangera konsert och bjuda in utländska sångare eller sångerska som är kändisar har blivit tillåtna i Saudi Arabia. Det har publicerats många filmer av sådana konsert sedan 2018.
Han startade samtidigt en stor projekt för att bygga en turistområde vid Röda havet som innebär 200 km kust stäcka med sandstränder som blir redo att använda 2022.
Det finns många hårda religiösa fanatiska linjer som bestrider och bekämpar mot hans revolutionära reformer i Saudi Arabia.
Saoudi Arabia har identifierats som en islamisk teokratiska kunglighet hittills.
Nedanstående länken är en film av en överraskande konsert på en offentlig plats i Saudi Arabia
Varför Sveriges Public Service är inte intresserad att ta upp frågan angående Revolutionärliga reformer i Saudi Arabia?????

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar