måndag 2 september 2019

Iranska regimen blev så glada när vänster parti sparkade Amineh kakebaveh från vänster parti,


Iranska regimen blev så glada när vänster parti sparkade Amineh kakebaveh från vänster parti, det kan bevisas att iranska regimen krävde svenska vänster partiet via sina agenter som redan medlem med vänster partiet, så att dem skulle göra så mot Amineh kakebaveh



ni som kan persiska ta en titt på denna webbsidan



länken om Amineh
en länk till om Amineh kakebaveh som iranska regimen blev så glädja över Vänster partiets arbete mot Amineh
'
länken om Amineh kakebaveh som iran var glad
en länk till om den iranska regimen och svenska politiker vänskaper
en länk till


"Förra lördagen riktade Amineh Kakabaveh ett budskap till Vänsterpartiet på sin Facebooksida: ”Men jag kan inte acceptera underkastelse, vara tyst och låta mig styras som straff för att jag jobbar med hedersfrågorna.” I onsdags meddelade partiledningen att hon kastas ut ur partiet.
Problemet är att vänstern (liksom flera andra partier i dag) bygger sitt varumärke på att ta avstånd från SD och därför måste tycka precis tvärtom i alla frågor för annars är man rasist. Detta har lett till att man vägrar erkänna att det i frågan om hedersvåld finns en principiell konflikt mellan religionsfrihet och kvinnans rättigheter. Att friheter står i konflikt med varandra är en del av den liberala demokratin och måste därför kunna diskuteras.
Nu väljer vänstern bort den möjligheten och förenklar i stället det hela till en personkonflikt där man gör sig av med den besvärliga delen. Vi har sett det förr. Hur personer offras för att ”rädda” partiet. Det är en oroande utveckling för demokratin om takhöjden inom partierna blir så låg att det inte finns någon som helst plats för ett intellektuellt samtal".
(Texten i sin helhet återges i Aminehs eget inlägg, se länk i kommentarsfältet nedan).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar