söndag 1 september 2019

Vänster parti gav sin present till ayatollah och sparkade Amineh kakabava


Svenska vänsterpartiet som present till ayatollah sparkade Amineh  kakabaveh från vänster efter att Javad Zarif besökte Sverige. Därför att tidigare iranska ambassador beklagade Amineh kakabaveh som iranska regimens fiende via svenska riksdagen .. Sparkning mot Amineh  kakabaveh kommit krav från ayataollah mot henne och vänster islamist gjorde och lyssnade på ayatollahs krav och vänster islamist socialisten  sparkade Amineh  kakabaveh .. iranska regimens diplomater tidigare  beklagade  mot Amineh kakabaveh..Hon och hennes kamp för alla kvinnors lika rättigheter i Sverige och mot hedersförtrycket gör att hon säkerligen är välkommen i flera andra partier. ♥️ Vänsterpartiet har en annan agenda helt klart!..
Susanne Johansson "Skälet är att hon ofta och allvarligt skadar förtroendet för partiet". I mina ögon så är hon är den som gett mig en liten uns av förtroende för det partiet. Nu finns inget kvar.
Rolf Santesson Hon är en kraft som behövs inom svensk politik. Hon måste få stöttning från sin supporters så att hon kan hitta en ny plattform att verka mot förtryckande hederskultur och för kvinnligt självbestämmande och frigörelse inom Sverige, oberoende av härkomst. Men det numera postmodernt identitietspolitiska V var inte en passande politisk plattform för Amineh. Jag tycker mig ha förstått att i mellanöster utgjorde socialistiska rörelser på marxistisk grund det kraftfullaste motståndet mot islamism och teokratisk diktatur. Begriplit att Amineh drogs till partiet som en gång i tiden var det svenska kommunistiska partiet med riksdagsrepresentation, men otur för henne att partiet med den tidigare partiledaren Gudrun Shyman gått vilse i det postmoderna identitetspolitiksa träsket. Nu har kanske Amineh möjlighet till ett politkt pånyttfödelse. Man kan ju hoppas.
Carl Lundquist Jag är väl ingen som förordar kommunister men ifrågasätter ändå vad som verkar rent uppåt väggarna med Vänsterpartiet. Hon har ju rätt, det skapas ett Islamskt kalifat med sharia i förorterna. Var är felet med att inte tvinga småflickor bära slöja? Var är felet med att ta bort och förbjuda religiösa symboler?
Hon är ett friskhetstecken i Vänsterpartiet medan många andra är bakåtsträvare mot en tid som förhoppningsvis inte återkommer. Allt för många har lidit och dött för den ideologin de vill hänga kvar i.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar