måndag 29 april 2019

Ibrahim awad ibrahim som kallas abu bakir al baghdadi visade för första gången efter 2014.





 Ibrahim awad ibrahim som kallas abu bakir al baghdadi  visade för första gången efter 2014.
Han verkade vara psykiska på pressade  i sin tal,,
min analyser om terrorist ibrahim al badri   kan vara iranska regimens terrorstämplade revolutionsgarde som hjälpte isis ledare för att visa sig så att usa ändra sin åsikter mot iranska regimen.  Samtidigt iranska regimen och turkiska regimen ha samma intresse om att isis terrorister komma tillbaka, isis terrorist ledare kan befinna sig i turkiet en helt säkert plats.  Islamiska fascistiska ledare  pratade om sri lankas terrordåden och han tyckte dem gjorde bra. 
Dödförklarade" IS-ledaren talar i ny video
IS högste ledare Abu Bakr al-Baghdadi talar i en ny video, för första gången sedan 2014. Han hyllar terrordåden i Sri Lanka och talar om IS förlust. Terrorist ledare visade väldigt trött och det verkar har fått hjälp från iran och turkiet
https://www.alarabiya.
Vår tolkning av Abu Bakr Al-baghdadis tal är att de kvinnor och barn som ska skickas till världen är tickande bomber. De har hittat lösningen för att sprida sin terror och det genom de mänskliga rättigheterna. Det är svårt att ändra på de mänskliga rättigheterna men man kan införa andra åtgärder för att hindra terroristerna att sprida sig. Idag finns det två barn på väg till Sverige, de befinner sig Kurdistans huvudstad och de är på väg till Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar