lördag 20 april 2019

Isis den islamiska brutala kriminella och krigsförbrytare gruppen har behandlat yazidier väldigt illa




Isis den islamiska brutala kriminella  och krigsförbrytare gruppen har behandlat yazidier väldigt illa 
Åh vad det är synd om svenska Lisa som vill komma hem från lägret i Syrien. Det är även synd om hennes barn som inte kan leka i parker och gå till simhallen. Att de ska behöva bo i läger i ett sådant ”skit-land” som hon kallar det för.
Lisa som själv valde att åka och kriga för decenniets värsta terrororganisation.
Undrar om Lisa någonsin tyckte synd om människor som mördades, våldtogs, såldes som slaver. Undrar hur hon kände när hon bevittnade folkmorden, avrättande och tortyren av såväl oskyldiga barn som vuxna, män som kvinnor. Hur många Ezidiska flickor, av de tusentals hölls fångna i hennes hem i väntan på att säljas på slavmarknaden?
Värst vilken kampanj har en del svenska medier startat för att få folk att tycka synd om svenska Lisa!!

Niqab och Mask! 
Att dölja små och stora Yazidiska flickor bakom niqab har alla fått veta. Att det är en mänsklig rättighet för ISIS folket att gå runt med niqab och att fortsatt behålla Yazidierna som slavar i Al Hol lägret i Syrien och Hamam Ali lägret och andra platser i Mosul, man har också fått höra i tysthet ett godkännande till och bidrag till fortsatt fångenskap och slaveri.
Men att en oskyldig leksak skulle användas på motsvarande sätt som niqab för pojkar är en annan femma.
Att trots all erfarenhet från tidigare krig och katastrofer och folkmord har man inte lärt sig vara mer systematisk och inte skapat regler och system för rädda offren säger mycket om vem efterlämnar mest till fortsatt krig och eländigheter.
Välkommen till helvetet Al Hol!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar