fredag 19 april 2019

IS islamiska terrorister med turkiska ideer försökte men de lyckades inte utrota dem. Yezidierna lever vidare.




IS  islamiska terrorister med turkiska ideer försökte men de lyckades inte utrota dem. Yezidierna lever vidare. Turkiet har försökt att utrota Armeniska folket, precis som isis terrorist föröskte så att göra samma sak mot yazidier, min mormor berättade hur Turkarna med gud är står gud är står kom och dödade hennes bror och hennes föräldrar i östra turkiet. då min mormor belv tvingade med sin store syster och en lilla bror för att flyta till iran. 
Ja exakt kurder överlever folkmord efter folkmord utfört av parasit_återvändare som Sverige vill hjälpa och ge en andra chans. Alla som hjälper IS direkt eller indirekt är skyldiga till dessa folkmord.
Jag känner mig hoppfull trots allt hände mot Yasidier och kristna när jag ser att det finns människor som dig Soheila Fors och andra som agera på din fantastiska motioner 
Och vår regering oroas för dom stackars is barnen och deras familjer 
Men inte för dom förföljda yasidierna.
Samma som när deras ”kompisar” försökte utrota Armenierna .... eller de andra ”kompisarna” som försökte utrota Judarna ... ondskan har många ansikten ....... 😡
Niqab och Mask! 
Att dölja små och stora Yazidiska flickor bakom niqab har alla fått veta. Att det är en mänsklig rättighet för ISIS folket att gå runt med niqab och att fortsatt behålla Yazidierna som slavar i Al Hol lägret i Syrien och Hamam Ali lägret och andra platser i Mosul, man har också fått höra i tysthet ett godkännande till och bidrag till fortsatt fångenskap och slaveri.
Men att en oskyldig leksak skulle användas på motsvarande sätt som niqab för pojkar är en annan femma.
Att trots all erfarenhet från tidigare krig och katastrofer och folkmord har man inte lärt sig vara mer systematisk och inte skapat regler och system för rädda offren säger mycket om vem efterlämnar mest till fortsatt krig och eländigheter.
Välkommen till helvetet Al Hol!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar