lördag 13 april 2019

En källa i Turkiet avslöjade så att Erdogan i ett fullständigt konfidentiellt brev via Turkiska ambassadorna i Europa till dem europeiska politiker, särskilt svenska politiker







 En källa i  Turkiet avslöjade så att Erdogan i ett fullständigt konfidentiellt brev via Turkiska ambassadorna i Europa
till dem  europeiska politiker, särskilt svenska politiker, då  Erdogan krävde  att inte  åtala ISIL medlemmar.
Om   ISIL medlemmar ska återvända  tillbaka till dessa länder.
Oavsett ISIL-medlemmarnas domstol.
Vad Turkiet oroliga över så turkiet mycket orolig så att  om EU skulle åtala ISIL medlemmar då det kommer att bli väl väldigt skadliga för turkiska nationen. Samma källan avslöjade också Turkiska president recet Teyb Erdogan var mycket oroliga över att EU godkänna mordet på yazidi som folkmordet och det kommer att bli  inte så  god nyheter för Turkiska nation det sade Erdogan. Det kommer bli väl skadliga för hela -Turkiska nationen om EU speciellt Sverige skulle åtala ISIL medlemmar när dem skulle återvända till Sverige.
Undvik att prova och åtala ISIS medlemmar framför en domstol som vill återvända till dessa länder, om EU skulle göra det mot ISIL medlemmar det kommer bli väl mycket skadligt för Turkiska nation meddelade Erdogan via en hemliga brev till alla europeiska politiker speciellt till svenska politiker brevet lämnade via Turkiska ambassaden till europeiska politiker.
Det betyder att Turkiet är mycket rädda så att bli avslöjad så samarbetade med isis  även tränade isis medlemmar hur dem skulle halshugga människor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar