torsdag 11 april 2019

En källa som själv jobbar på arbetsförmedlingen i Skåne idag berättade för min vän en helt sjuka saker




En källa som själv jobbar på arbetsförmedlingen i Skåne idag berättade för min vän en helt sjuka saker

En källa idag meddelade min vän personen själv jobbar genom arbetsförmedlingen, att arbetsförmedlingen chefen i Skåne skickade speciellt meddelande till dem som jobbar på arbetsförmedlingen och har anknytningar till den iranska revolutionsgarde, så att dem ska inte skriva någonting på sociala medier om det som hände mot iranska regimens revolutionsgarde. Som USA terrorstämplade iranska terroristiska  revolutionsgarde.
Arbetsförmedlingens chef i Skåne meddelade iranier som kan vara medlemmar med iranska regimens revolutionsgarde så att försöka hålla tyst skriva inte något som kan skada arbetsförmedlingens rykte, om någon av er skulle reagera mot USA och folk kommer att undersöka så ni jobbar på arbetsförmedlingen, då folk kan reagera på negativa sätt mot arbetsförmedlingen ni kan vara snäll och håll  ni och respektera oss, om någon av skulle göra något då det kommer massor frågor om oss och det kan inte bli så kull. Det betyder  att många iranska agenter jobbar på arbetsförmedlingen i Skåne därför att arbetsförmedlingens chefen var rädd så att bli avslöjas, dem var rädda och kontaktade alla iranier och sagt till dem så dem ska inte skriva något mot USA.
Samma källan avslöjade en sak till chefen gjorde en bruskande möte med dem iranier och meddelade dem så att dem ska inte skriva något via sociala medier, samma sak hände på socialtjänsten och andra myndigheter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar