söndag 21 april 2019

Jag har länge undrat varför jag och mina syskon fick aldrig slå rot någonstans?


Jag har länge undrat varför jag och mina syskon fick aldrig slå rot någonstans? Varför förflyttade pappa oss så mycket? Varför fick vi bo på så många olika ställen och fly till nästa innan vi ens har hunnit bekanta oss med miljön? Nu vet jag svaret!

Kriget mot IS är (förhoppningsvis) över. Vill någon minnas om ni såg en etnisk arabisk kvinna, flicka, barn tillfångastas av IS, våldtas och säljs på slavmarknaden? Det har inte jag, och inte bara i det kriget utan även i tidigare begångna krig som jag och min generation har bevittnat.
Många tror att IS dödade ezidiska män och tillfångatog deras barn och kvinnor just för att de inte var muslimer. För att de har en helt annan religion som av en del muslimer kan uppfattas som islams motpol, men om vi bara går några år tillbaka i tiden, till 1988 och studera Anfal Operationen som utfördes av Saddam Husseins regim och genom Baath- partiets milis ”folkarmén” så ser vi samma barbariska krig mot civila kurder där majoriteten var muslimer. I Al-anfal operationen deltog både flygvapnet och olika marktruppsförband. Den kurdiska landsbyggden förstördes genom att cirka 5000 byar jämnades med marken (min farmors lilla hus var ett av dessa). Runt ‪150 000- 200 00‬ kurder miste livet i de militära angreppen (siffrorna kan aldrig fastställas exakt för att många bybor saknade id-handlingar).
Al-Anfal (krigsbyten) är den åttonde suran i Koranen som skildrar Slaget vid Badr (kriget mellan Muhammad och Qureish klanen i Mecka), alltså kriget mellan muslimer och hedningar. Folkmordet mot kurder döptes efter detta krig. I det fallet var kurderna (trots att de var muslimer) hedningar och otrogna som skulle bort. Kurdiska kvinnor tillfångatogs, en del såldes till de andra arabiska länderna som Saudiarabien och Egypten.
Kriget mot Iran (1980- 1988) hette Al-Qadisiyya, som också var döpt efter ett annat krig (år 636) mellan muslimer och Iran (muslimer och de otrogna). I kriget mellan Irak och Iran kom inte den irakiska armén så långt annars hade vi säkert sett även iranska kvinnor möta samma öde som kurdiska kvinnor.
Samma Saddam Hussein krigade mot Kuwait men kriget döptes inte till något särskilt som de andra krigen och visst såg vi Kuwaitiska bilar på iraks gator men inga Kuwaitiska kvinnor!
Varför döptes dessa krig efter de historiska islamska krigen? Ja, för att rättfärdiga att alla handlingar som tillåtna, precis som vad som skedde under profetens tid: döda, våldta och plundra!
Musell har tre miljoner invånare. När IS attackerade staden var det en halv miljon invånare som hade flytt till dem kurdiska delarna. Över en miljon kvinnor var kvar i Musel. IS rörde inte en kvinna där. Därför att den arabiska historian är skriven på så sätt att arabiska kvinnor inte tillfångatas i men kurdernas tillfångatas, (slaktas om hon inte lyder order), misshandlas och säljs som en vara.
Hur många arabiska kvinnor bodde i Syriens Raqqa? Tog de några kvinnor där? När man fördjupar sig i frågan och läser historian så ser man samma mönster i alla dessa krig som har skett mellan araber och icke araber som krigen mellan arabiska muslimer och Banu Qorayza, Banu Nadir och Bani Qaynuqa som inte var araber.


Den islamistiska ideologin lär att "rätttrogna" muslimer lik daesh - att de är överlägsna alla andra människor, därför är det inte fel enligt dem att döda "lägre" stående "varelser". Därför daesh kvinnorna anser sig bli orättvist behandlade i flyktningslägren, de tycker de förtjänar bli behandlad med respekt då de ser sig själv som guds utvalda, och hedervärda muslimer.
Alltså i krig mot icke araber är alla handlingar tillåtna och halal!
Islamism är på alla sätt och vis rasistisk, mycket värre än människosynen som Nazityskland hade!..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar