måndag 22 juli 2019

Varför Sveriges regering är inte för dialog med iranska oppositionen?


Varför Sveriges regering är inte för dialog med iranska oppositionen? Det finns mycket hemliga saker mellan en del svenska politiker och iranska mullah fascistiska regimen.. Varför alla iranska agenter som åker från Teheran till Sverige bara inom 3 månade kan få arbete inom svenska viktiga myndigheterna? vi ska i framtiden skriva deras namn som finns folk jobbar som iranska agenter har jobb inom förskolor, socialtjänsten och skatteverket ..

Varför är Sveriges regering inte för dialog med iranska oppositionen?🔴

⭕️Varför har SVT, Sveriges nyhetsbyrån (TT) och Sveriges tidningar ignorerat och censurerat den gigantiska exil-iraniers demonstration för ett fritt Iran i Stockholm?⭕️

I lördags, den 20:e juli 2019, demonstrerade tusentals exil-iranier och sympatisörer till NCRI (Iranska nationella motståndsråd) för ett fritt Iran i centrala Stockholm.

Men demonstrationen har verkat vara ointressant för Public Service i Sverige.
Den enda rapporten som gjordes var av TV4, vilket varade under 28 sekunder om demonstrationen under nyheterna kl. 19:30 samma dag. 

Den 25:e juni 2019 publicerade SVT en skamlig bild av iranska diktaturregimens president på busskurer i Sverige. Men varken SVT eller Sveriges nyhetsbyrå (TT) har visat det minsta intresse för tusentals exil-iraniers demonstration i Stockholm och för iranska folkets viljan (frihet och demokrati i Iran).

När man kritiserar Sveriges regering för sitt maniska stöd till den fascistiska diktaturregimen i Iran besvarar de att "Vi är här för dialog".
Frågan är - om Sveriges regering är för dialog, varför har de ingen dialog med iranska oppositionen? Varför vill Sveriges regering stötta en regim som inte har folkets stöd och istället ignorerar iranska folkets rättigheter och vilja?

Säpo har varnat gång på gång om iranska regimens spioneriverksamheter i Sverige. Har Sveriges regering tänkt och fördjupat sig någon gång varför iranska regimens spioner och agenter finns i Sverige? Vad har den iranska underrättelsetjänsten att göra i Sverige?

Iranska regimen håller på att med hjälp av Sveriges regerings politiska stöd och även handel, utvidga sina destruktiva verksamheter i Sverige.

Det enda som har att tillägga är att Herr statsminister och hans "feministiska regering" har stått på fel sida av historien.

 För het fråga för Sveriges politiker och ta ställning mot detta land.
Bara se hur de fogat sig för att göra dessa dissidenter till viljes.
För att få fördelar.

Pengar och handel går före människor hos våra styrande politiker.
Som är livrädda och hamna på fel fot med denna diktatur .
Ryggradslösa politiker.
De styr statliga media.
Diktatur Sverige som jag kallar SvT .
Ändå bekostas detta media nu mera via allas skattepengar.
Statliga journalister som är lika ryggradslösa .
Oberoende media.
Ler åt detta nord Korea media. 
Sanna ord. Regeringen skall skämmas för sin undfallenhet för den Iranska regimen.
ag har verkligen svårt att uppfatta den polariseringen mellan politiska partier i ett demokratiskt land som Sverige.🔴
Vad har hänt med den politiska TOLERANSEN på en parlamentarisk system i ett demokratiskt land som dess demokrati har varit inspirations exempel för andra länder och för demokrativänliga.
Jag har inte gemensamma värderingar eller världsåskådning med Jimi Åkesson men han är en folkrepresentant och en partiledare till en folkvald politisk parti (SD) som har minst ca. 18 procent svenska folkets röster.

Vi har många olika grova problem i Sverige som kan lösas bara med hjälp av samarbete mellan politiska partier.
Man ser att statsminister och hans feministiska regering är villiga att med nöje skaka handen och samarbeta med den religiösa fascismen i Iran men tar avstånd att samarbeta med en folkvald politiska parti för Sveriges skull.
Iranska världs terroristiska diktaturregimen har iranska folkets blod och hundratusentals syriska folkets blod i sina händer.
Det enda som jag vill tillägga är det att vinnaren för den politiska polariserings situation är brottslingar, narkotika och vapen smugglare samt muslimska extremister och våldsbejakande.
Oscar Kuret: De anständiga går absolut inte på lunch med Jimmy Åkesson, inte. Som KD - Ebba Busch Thor gjort. Men att fraternisera med och skaka hand med och gå på middag med iranska folkets högsta bödel, och världens storsta sponsor av terror, det går utmärkt. Kanske skulle statsminister och hans hantlangare välja att närvara när två unga homosexuella hängs i Teheran. Händer nästan dagligen. Eller varför inte när en våldtagen kvinna hängs för otrohet? Händer ofta.
Oscar Kuret: De anständiga går absolut inte på lunch med Jimmy Åkesson, inte. Som KD - Ebba Busch Thor gjort. Men att fraternisera med och skaka hand med och gå på middag med iranska folkets högsta bödel, och världens storsta sponsor av terror, det går utmärkt. Kanske skulle statsminister och hans hantlangare välja att närvara när två unga homosexuella hängs i Teheran. Händer nästan dagligen. Eller varför inte när en våldtagen kvinna hängs för otrohet? Händer ofta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar