lördag 27 juli 2019

Amandas fall är en VARNINGSSIGNAL mot demokratin i Sverige

Jag tror svenska politiker vill ska bli så tyvärr ..Jag tycker bussföraren borde avstängas det är kränkande  mot personlighetens frihet 
Amandas fall är en VARNINGSSIGNAL mot demokratin i Sverige och var enda svensk medborgare bör ta det på allvar


🔴Jag har sagt vid upprepade gånger att de muslimska extremister och fanatiker har kommit för att ockupera Sverige och omvandla det till ett fundamentalistiskt och fanatiskt land.🔴
Hanif Bali: Al-Malmö, Nordens Ramallah levererar. Amanda Hansson bar alltså shorts och en topp med rosett i ett 30-gradigt Malmö.
Hon berättar att hon går på bussen, skannar sin biljett och hur chauffören hindrar henne och säger att hon ”visar för mycket” och hur hon inte får ”gå klädd så på våra bussar” och att hon får ”klä på sig”.
Reaktionen har hittills varit en låst artikel på Sydsvenskan.
Skånetrafiken verkar ta det hela med ro. Förvisso erkänner de att det inte finns någon policy, men Mark Fenzer tillägger ”Men Skånetrafiken har vissa värderingar, samma som gäller i övriga samhället, man kan ju inte gå naken i affären även om man vill”
Tydligen är shorts och topp ”naken”. En definition av nakenhet importerad från Raqqa.
Föreställ er nu om en busschaufför hade slängt ut en kvinna för att hon hade niqab.
Varenda kulturskribents unge hade drunknat på sommarbadet för att föräldrarna varit fastklistrade vid datorn i författandet om hur 30-talet är här.
Tänk va många olidliga dikter från Jonas Hassem Khemiri riktat mot infrastrukturministern vi hade tvingats läsa.
Jag kan se mig floden av indignerade brf-bosnier tappar sitt roseflydda kristallglas mot fiskbensparketten när de tar del av nyheten och börjar författa långa krönikor om hur de minsann oxå fick en konstig blick av en busschauffören när de var fyra år i flyktingförläggningen i Alvesta 1993.
Men detta blir enbart låst artikel i en lokaltidning.
Nu är det dags att agera mot den fruktansvärda kvinnofientlighets utveckling i Sverige.🔴

Vi bör ha en stor demonstration mot den destruktiva utvecklingen som har riktat mot kvinnorättigheter i Sverige. 
V
i bör visa det stora svenska folkets kraft till stöd för demokratin i Sverige

Jag kan gärna ställa upp för demokratin och kvinnorättigheter i Sverige om det ska finnas seriösa människor för att tillsammans arrangera en sådan demonstration på Sergels torg.

Vi individa svenska medborgare kan göra väldigt mycket om vi ska vara tillsammans. Svenska politiker bör höra den stora svenska folkets röst.
Jag kommer gärna ta kontakt med de som har tackat Ja under min kommentar.

Om det finns andra som är intresserad att hjälpa till kan hen ta kontakt med mig via PM.


Vi ska komma överens för att träffas i en lokal för att planera vad vi ska eller kan göra.
Håller helt med dig Fathi ! Tyvärr vägrar våra politiker och en stor del av befolkning att se detta! Sanningen kommer dock närmare för var dag som går! Varningarna från vissa utsatta områdena ljuder också högt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar