måndag 8 juli 2019

Intäkterna minskar risken för psykiska störningar





Intäkterna minskar risken för psykiska störningar
Varför svenska arbetsförmedlingen och arbetsmarknads politiker försöker så att ned trycka folket som har invandrare bakgrund så att få psykiska problem, i första hand dem avstänger folk från arbetsförmedlingen så att inte kunna få något arbete dem försöker så att skaffa skadliga information mot personen och skickar vidare till arbetsgivarna så att inte anställa personen. 
Därför vi uppmanar EU mänskliga rättigheter komma och kontakta folk som drabbades av sådana politiker i Sverige som ned trycka folket. Det handlar väl om det samarbete mellan Svenska politiker och iranska regimen också denna samarbete mellan svenska politiker och Erdogan. Idag dem kanske kan säga du gå och sök jobb själv, men i principen även om man skulle hitta ett arbete om arbetsförmedlingen skulle inte godkänna då arbetsgivare ger inte personen något jobb, därför att måste arbetsförmedlingen först godkänna, det betyder att allt är under arbetsförmedlingens och socialtjänstens kontroll då man kan kallas det som nedtryckningar mot folk som är utan arbete, en person med rasistiska eller nazistiska eller med fascistiska ideer som kunna jobba inom dem myndigheterna kan skaffa problem för dem som är arbetssökande idag i Sverige.. psykiska tortyr på går via svenska myndigheter mot folk som har invandrare bakgrunder .


Forskare vid Cambridge och Salford University of British Studies har visat att ett jobb minskar sannolikheten för psykisk sjukdom hos människor. På grund av denna forskning minskar inkomstgenererande sysselsättning risken för psykisk hälsa i genomsnitt ungefär en tredjedel.

I denna studie har hemmafruar och vårdföräldrar undersökts. Inom ramen för denna forskning, publicerad i tidskriften "Samhällsvetenskap och medicin", har mer än 70 000 deltagare granskats.


Ett annat resultat från denna forskning tyder på att ökande arbete inte ökar individernas hälsa. Baserat på forskning motsvarar effekten av åtta timmars resultat på psykisk hälsa 37 till 40 timmars vinst per vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar