söndag 21 juli 2019

Mer än 5000 personer deltog i protesten för solidaritet med iranska folket i Stockholm den 2019.07.20


Mer än 5000 personer deltog i protesten för solidaritet med iranska folket i Stockholm den 2019.07.20
Video: solidaritetsmarsch i Stockholm för ett Fritt i Iran،،Över 5000 Svensk – och exiliranier deltog i en demonstration i Stockholm på lördag 20:e juli för ett fritt och demokratiskt Iran.

Iranska oppositionens gigantiska demonstration på Kungsträdgården i Stockholm⭕️
Tusentals exil-iranier och sympatisörer till den organiserade iranska oppositionella motståndsrörelsen (NCRI) demonstrerade på Kungsträdgården under lördagen den 20:e juli 2019.
Demonstrationen var till stöd för ett fritt Iran, NCRI (National Council of Resistance of Iran) och regimskifte via en demokratisk förändring i Iran.
Deltagarna uppmanade även Sveriges regering att sluta med eftergiftspolitiken gentemot diktaturen i Iran och sätta en slutpunkt med att stötta den religiösa fascismen i Iran.
Maraym Rajavi, motståndsrörelsens ledare, skrev på Twitter: Nordic countries, all the Europe, and the world must recognize the right of the people of #Iran for resistance to overthrow the clerical regime and establish democracy and popular sovereignty.
Under de senaste veckorna arrangerades gigantiska och märkvärdiga demonstrationer av NCRI i Washington D.C., Berlin och Stockholm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar