torsdag 18 juli 2019

Många föräldrar i Malmö låter sina tunåringa barn vara ute länge på nätterna dem kan bli framtidens kriminella


Många föräldrar i Malmö låter sina tonåringar barn vara ute länge på nätterna dem kan bli framtidens kriminella
Vi med några vänner gjorde en undersökningar i malmö det finns väl ett stort fel som, föräldrarna låter sina tonåringar så att vara ute väldigt länge på kvällar och nätter, dem kan bli nästa kriminella för samhället.
ibland vi hör mellan klockan 22 och 23 dem ungarna springer ute och gör massor dåliga saker dem kastar sten mot fönster och dörrar. Vi kunde inspelas  hur dem ungarna gör saker och ting, Dem ringer på entre dörrar ibland mitt i natten vid behöv kan publiceras filmerna . En natt det var klockan mellan 22:30 och 23:00  någon ringde på vår dörren utanför vi först tog fram för att svara ingen ville svara oss, sedan  vi öppnade dörren såg det var en av dem tonåringar som sin mor bor nära oss. Dem brukar kasta sten mot dörrar och fönster, även dem ringer mitt i natten på dörren, dem ibland kastar smutsiga saker och ting i brevlådan det hände massor gånger på denna området.
Det som vi har sett så att dem kastar sten på fönstrar och dörrarna utan att någon fråga dem varför gör dem så , deras föräldrar bryr sig inte vad som händer med deras barn.
Det är väl fel att man låta sina tonåringar så att vara ute och till sen på kvällar och även till natten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar