tisdag 9 juli 2019

Socialdemokraterna och deras dubbelmorals politiker


Socialdemokraterna och deras dubbelmorals politiker
 Stefan Löfven: "Alla borde fundera allvarligt på Sverigedemokraternas människosyn – den är faktiskt riktigt obehaglig" (intervju i RFSLs tidning QX 2018-07-02) 
I islamiska Republiken Iran avrättas homosexuella. Men den iranska islamistregimens människosyn tycks inte vara obehaglig...Göran Gustavsson: Snart är det Prajd-vecka. Då vill ministrar, politiker och kändisar synas tillsammans med hbtq-folket. Men medan det är förfärligt att äta köttbullar med Jimmy Åkesson, som mig veterligt aldrig uttalat något fientligt mot homosexuella, så är det helt okej att vår statsminister visar vänskap med dem som avrättar homosexuella och politiska motståndare och förtrampar alla demokratiska och mänskliga rättigheter.. 
Dessutom fängslar och dömer svenske medborgaren Ahmadreza Djalali till döden.

Det värsta är att omvärldens alla så kallade demokratiska länder blåser liv i alla de diktaturer genom att de förhandlar med dem utan att kräva eller sätta press på att de ska respektera mänskliga rättigheter .Och hur många oskyldiga människor som lider tack vare hans vän på bilden. Men Svenska folket tycker att det är ok att göda deśsa FANATIKER 😈 med skattemedel som kunde gått till våra pensionärer, uteliggare ,vården mm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar