söndag 28 juni 2020

Iran hotar nu en gång till med att utplåna Israel ”från jordens yta”. Irans högste terrorist ledare


Iran hotar nu en gång till med att utplåna Israel ”från jordens yta”. Irans högste terrorist ledare, Ali Khamenei, använde den av iranska regimen instiftade s.k. Jerusalemdagen i maj 2020 till att öppet spridda hat mot judar och mana till utplåning av Israel, som han liknade med "cancertumör". Han lovade att "sionistiska viruset" kommer att utplånas. Khamenei påstod att IS var Israels skapelse. Coronavirus är, även det, Israels skapelse. Of course.
Sådana hotelser riktade mot en FN-medlem, får knappast någon svensk politiker att reagera och protestera mot. Har Ann Linde protesterat? Har Carl Bildt protesterat? Har Stefan Löfven protesterat? Har Jan Eliasson protesterat? Det är nog retoriska frågor eftersom svaret är känt. Jag har i alla fall inte hittat om någon sådan protest på Google. Ingen av dessa överreklamerade, uppblåsta nollor har protesterat. Ingen Internationell lag omnämndes. Annat är det när Israel bestämmer sig att annektera Judea. Ni vet, judar kommer från Judea. Då kommer Internationell lag fram på nolltid.
Det är helt klart att alla ovannämnda hycklare och överbetalda pajaser och antisemiter och värdelösa internationella posörer mår bra i sällskap av Irans utrikesminister Mohammad Zarif, som omöjligt tänker annorlunda än hans högste chef Khamenei. Att dessa svenska kräk mår bättre i Teheran än i Jerusalem. Där de i alla fall inte är välkomna.
Svenska politiker borde protestera. Om inte för sympati för judar, då av sympati för iranier. För när Israel kommer att känna sig hotat på riktigt, kommer Israel att slå till. Då kommer iranska folket betala dyrt för mullornas galenskaper.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar