tisdag 23 juni 2020

Sepideh Qalyan, en färgglad och regnbågsklädd iransk tjej, avslöjades begäran av Khamenei, en vampyr,



Sepideh Qalyan, en färgglad och regnbågsklädd iransk tjej,  avslöjades  begäran av Khamenei, en vampyr, för benådning.
Sepideh Qalyan, denna modiga och modiga unga flicka, vet mycket väl att hennes höjd framför vårt fäste kan vara mycket dyrt, och av den anledningen skrev hon i en tweet den 6 juni 2020: ”Jag är ett steg närmare döden. mina kära".
Men med full kunskap valde han att stå upp mot böterna av Velayat-e-Faqih framför knäna för den kungliga amnestin av vampyren Khamenei, även på hans livskostnad. Sakta ner.
Sepideh Qalyan, denna modiga, upproriska och upproriska unga flicka, stod upp till kraven från Haft Tappeh-arbetarna till fullo och med ett rungande "nej" till amnesti av vampyren Khamenei, en ny manifestation av den unga generationens motstånd i Iran. avbildade.
En dag efter att hans bifogade video släpptes, där han tillkännagav spottningen av Khameneis ursäkt, publicerade han en bild av sig själv med bara fötter och borttagandet av hans tvingade huvudduk, som en fri och övergiven duva. Han flyr från förödmjukelsens bojor och springer på Dezful Bridge, och genom att publicera denna bild och sin vackra rörelse tillkännager han stabilitet, motstånd och frihet att leva.
Låt oss vara röst och stöd för politiska fångar och upprepa frågorna om deras rättigheter!
Den politiska fången måste släppas
Död till Islamiska republiken
Länga leva frihet och konsensual rättvisa
Mojtaba Fathi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar