torsdag 11 juni 2020

Den 21 maj 2020 inträffade ett avskyvärt brott i ett område som heter Talch, nordväst om Kelan-provinsen.

Den 21 maj 2020 inträffade ett avskyvärt brott i ett område som heter Talch, nordväst om Kelan-provinsen. Denna tragiska händelse fick snart uppmärksamhet från media, cyberspace och folket i regionen, och efter några timmar fick folk över hela Iran veta om detta fruktansvärda brott.



Sammanfattningen är att en 13-årig flicka som heter Romina Ashrafi bad att gifta sig med en 29-årig man för att rädda sig från hennes fars extrema våld. I samordning med den nämnda personen gick jag till en släkting. Enligt ett klagomål från Rominas far lyckades polisen gripa sin pojkvän fem dagar efter olyckan. Följaktligen eskorterades Romina också till polisstationen och överfördes sedan till distrikets åklagare. På grund av den unga flickans ålder beslutar domaren som undersöker ärendet att överlämna henne till sin far för vård, enligt kraven i religiösa lagar.
Romina bad tonåringen, gråtande, i ett tårfullt gråt och klagade att inte överlämna henne till sin far för att han skulle döda henne, men domaren uppmärksammade inte vad den förföljda flickan sa och överlämnade henne till sin far.
Som Romina förutspådde; Fadern utnyttjade den auktoritet som tillhandahölls genom religiösa lagar och dödade sin son på samma tragiska kväll, med jordbrukssegeln. Vittnen i området rapporterade att fadern hade lämnat huset med en blodig segel i handen efter att brottet hade begåtts och erkänt att ha dödat sin son.
Invånarna i området sa att Rominas mamma var så traumatiserad efter brottet att hon ständigt förlorade medvetandet, och efter att ha återvunnit medvetandet igen kommer hon ihåg sin döda son och slutar inte skrika och gråta.
Visst, vem som helst som hör denna fruktansvärda mänskliga katastrof, och som känner samvetsens plåga och frågar sig själv, varför inträffar sådana fruktansvärda omänskliga brott?
Alla såg detta fruktansvärda brott som Rominas blodiga machete och skyllde honom allvarligt. Det är naturligt för sinnet att automatiskt ifrågasätta kvaliteten på den här föräldern, som grymt dödade sin unga son på detta barbariska sätt med seget och många andra sådana frågor kommer till minnet. Men den verkliga blodiga segeln gömmer sig bakom den mordiska fars ljusen som folk ser, eftersom denna 37-åriga far själv är ett offer för en fascistisk regim som fick honom att begå detta avskyvärda brott.
Uppenbarligen är logiska och naturliga frågor om orsaken till detta mord orättfärdiga. För att undersöka denna eller den rättsliga artikeln och studera en artikel föreskriver en sak och en annan artikel föreskriver en annan sak. Det är baserat på missförstånd och bedrägeri och kommer inte att röra rätt väg och kommer inte att leda till det önskade målet som om vi letar efter en nål i en halmhögen, eller vi letar efter en källa med rent vatten i den stora torra öknen, särskilt eftersom regeringsmedierna i antikvinnors mullahsystem tar upp detta problem, och det försöker täcka upp Det främsta skälet till ärendet är skickandet av färgade journalister, och det tillåter inte att lyfta fram den "stora blodiga segeln" och den verkliga mördaren. I slutändan låtsas hon att ärendet är ett familjebrott för att bevara ära. Det är värt att notera att de anti-mänskliga mullaherna är mycket skickliga i att tillverka denna typ av missvisat scenario för allmänhetens åsikt.
Beviset för detta påstående är nonsens, som publicerades av den beryktade böden, Ali Rabei, genom det statliga IRNA-nyhetsbyrån, som talesman för Mullah Rouhani. Han nämnde att "den 13-åriga Romina" var ett offer för avskyvärt våld. Och i detta pre-islamiska dödande, det finns många individer och idéer som kommer till kort i förekomsten av detta hemskt brott, och våldet av fadern som själv är ett offer för okunnighet och intolerans, såväl som de som söker njutning och bedriver någon form av emotionell bedrägeri för att attackera det svaga könet ...
Det som Mullah Rouhanis talesman har skrivit vittnar om det iranska ordspråket ”ignorera och glömma”, eftersom han var inblandad i de brott som begåtts av mullahs regim under de senaste 40 åren, särskilt i de på varandra följande massakren under 1990-talet under det bedrägliga reformistpresidentskapet, Mohammad Khatami, i republiken, och han är väl medveten om att Problemet är inte i farens våld eller okunnighet, individuell intolerans och skamligt samhälle. Snarare är genomförandet av dessa brott resultatet av en korrupt och medeltida tanke kallad "Wilayat al-Faqih", som betraktade att sådana brott begick och legaliserade dem.
Khomeini al-Dajjal, grundaren av det religiösa fascistiska styret i Iran, sa uttryckligen: "Vi vill ha en härskare (en domare) som reser sig och piskar med en piska. Och han brukade säga:" Oroa dig inte för kvantiteten i Koranen med tecken på barmhärtighet och förlåtelse, eftersom de flesta Koranverserna talar om krig och strider
Det är värt att notera att det härliga Iranska folket aldrig kommer att glömma minnet om morden och tortyren som begicks av böden, åklagaren Saeed Mortazavi, och vad han gjorde mot kvinnorna och männa fångar i tortyrcentret känd som "Kahrizek". Denna mögeldödare är samma person som dödade fru Zahraa Kazemi, en iransk-kanadensisk journalist, genom att sparka foten i juli 2003 vid Evin Prison tortyrcentrum.
Det bör inte glömmas att rättsväsendet och justitieministeriet i den omänskliga regimen av mullahs är huvudfokus för böcker. Det bör noteras att den nuvarande chefen för rättsväsendet är Khamenei är Mullah Al-Jallad Ibrahim Raisi, eftersom hans skamliga rekord är besat med blod för hans engagemang i massakern på 30 000 politiska fångar från ärade Mujahideen Khalq-kämpar 1988. Och det bevisades i hans smutsiga rekord att han var involverad innan det i massakren som inträffade Och tortyr i städerna Suleiman-moskén, Karaj och Hamadan, och invånarna i dessa områden minns dessa fruktansvärda händelser väl och kommer inte att glömma dem för evigt.
Det bör noteras att den högsta rättsliga rådgivaren i den ovannämnda böternas myndighet är en annan bödel med namnet Mustafa Pour Mohammadi som tillträdde justitsministerens ställning under det första sessionen i Mullah Rouhani Ministerrådet. Denna böter var också bland de viktigaste beslutsfattarna under sommarmassakren 1988 av politiska fångar som var medlemmar av PMO, som en representant för underrättelsedepartementet vid den tiden.
Det bör noteras att den nuvarande justitieministeren i mullahs regim är en mördare och en kriminell med namnet Alireza Awayi, ägaren till den skamliga uppteckningen av mänskligt folkmord och tortyr i Khuzestan-fängelser, särskilt i fängelserna i Dzful och Ahvaz, och är beryktad för beryktelse bland alla fångar och deras familjer.
På samma sätt finner vi att domaren som tittar på brottmål av 13-åriga Romina Ashrafi riskerar att förlora sitt liv. Han beslutade att överlämna henne till hennes far, eftersom han är en utbildad student i händerna på sådana dumma, dumma domare, och han saknar försiktighet, visdom och framsynthet, och vi kan inte förvänta oss att han medvetet uppmärksammar omständigheterna och kraven i fallet och konsekvenserna av hans beslut som kommer att leda till oskyldiga människors liv. Om denna domare hade en lägsta nivå av professionalism och rättslig insikt, skulle han inte behöva överlämna tonårsflickan till sin far, med tanke på att den här flickan försäkrade honom mer än en gång att hon inte skulle säkra sitt liv i sin fars hus, och det finns ingen kontrovers i protokollet om denna fars misshandel av sin son och hans brist på Till den talang och kvalifikation som krävs för att vårda den under dessa speciella omständigheter. Den här domarens beteende, som liknar egenskaperna hos mullahs, när man lämnar flickan till sin far liknar det att lämna en flock får till vargen för att ta hand om henne !?
Således överväger förmyndarregimen för juristens anti-mänskliga förmyndarskap hedersbrott och formaliserar dem enligt artikel 220 i den islamiska strafflagen i förhållande till qisasärenden, och det tillåter fadern att begå denna typ av brott som vårdnad för blod, eftersom den här artikeln föreskriver icke-vedergällning från fadern som dödar ett av sina barn , Och ersätt straffet för vedergällning med betalning av blodpengar och skuld.
Artikel 301 i den religiösa strafflagen föreskriver också att "vedergällning inte utförs av mördaren om det konstateras att mördaren är farens far eller farfar."
Det är värt att notera att, i ljuset av att stödja rättspraxis för det anti-mänskliga förmyndarskapet och de reaktionära lagarna som följer därav, publicerar mördaren en reklam för begravda av de dödade och läste al-Fatihah:
Den nämnda annonsen påminner oss om det arabiska ordspråket som "dödar den döda mannen och går vid hans begravning."
Resultatet är att sådana fäder under regimen av den korrupta juriststaten och den religiösa fascismen som styr Iran har sådana fäder åtnjuter skyddet av medeltida idéer och anser att deras barn är en fri egendom i dem att agera som de vill, och under stöd av underutvecklade religiösa lagar tillåter de sig att kränka sina barn även om det kommer att förneka dem deras deras liv.
Därför bör huvudfrågan inte gå förlorad i labyrinten av blinkande regeringsnyheter och cyberspace. Orsaken till frågan är att Romina är sårbar för övergrepp på sitt liv och hemlös, och alla hennes flickor är offer för korrupta härskare, ledda av Khamenei som leder korruption och mord. För att vara säker på att bli av med dessa tragedier och brott beror på den fullständiga störten av bläckfisken av religiös fascism som styr Iran. En bläckfisk som slogs runt händerna och fötterna på det iranska folket i 40 år, rånade och fortfarande rånar alla friheter och rättigheter för folket i landet.
Det iranska motståndet och PMOI är fast beslutna att störta detta korrupta, omänskliga kriminella system, även med klor, naglar och tänder, och kasta det i historiens soptunna, oavsett pris.
http://www.ahewar.org

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar