tisdag 21 april 2020

Yttrandefrihet i fara i Sverige min vän bli hotade så att polisanmälas för dem kallas förtal


Jag har fått meddelanden om att ytterligare ett par polisanmälningar ska göras mot mig. Man anser att jag sprider förtal genom att hänga ut dömda våldtäktsmän. Tänk att man fokuserar på mig istället för på gärningsmännens fruktansvärda handlingar.



Jag tycker alla ska få information och en ärlig chans att skydda sig mot dessa sexualförbrytare. Och kan jag få vara med och rädda en människa från att bli utsatt för det som de är kapabla till att göra, ja då är det värt varenda attack som görs för att tysta mig.
Vi får aldrig tystna vänner! Tack för allt stöd! /Jonatan
Är det pedofiler själva som anmäler , eller kvinnofientliga?
Hur som helst är vi många som är tacksamma dig 
Tack åter igen för allt du gör. 
Många många är tacksamma för det du gör.
Sluta inte
Är de dessutom dömda så är det ändå offentliga handlingar.
Jag vill bara säga tack igen för allt stöd och all uppmuntran. Det förra inlägget om våldtäktsmannen Damir Al-Ali har enligt Facebook nått ut till över 1 miljon människor. Det är fantastiskt att vi tillsammans kan skapa en sådan stark opinion. Jag är inte orolig för några anmälningar. Låt oss fortsätta kämpa för offren och ta striden mot våldtäktsmännen.
Kära vän vi kan skaffa en kampen för att alla ha rätt till så att skriva och ta ansvarig för samhället.
Konstigt att man värnar om förövarna istället för offren och eventuella framtida offer.. Skulle de själva drabbas på ett eller annat sätt skulle det låta annorlunda
Jag tror alla står bakom dig och stöttar dig. Det är väl de som gjort brotten som anmäler dig, för jag kan inte tro att det är någon annan. Då hade det varit fruktansvärt. Tack för att du vågar.
Skönt att någon vågar tala om hur det ser ut för kvinnor som blivit offer för våldtäkt. Det verkar inte ALLS räknas som det ofta livslånga lidande det innebär för den som varit utsatt. Noll empati! Tack för att du för offrens talan! Inte klokt att du ska polisanmälas för det!
Detta land och dess rättssystem är ruttet rakt igenom. Det är sådana som du Jonatan som ger mig hopp och framtidstro. Tillsammans kanske vi lyckas vända på idiotin som råder i Sverige. Jag står bakom dig till 100%
Mot DIG?? Är folk utan sans och vett??!  Heja dig Jonatan, sanningssägare och röst för de utsatta  Jag hoppas att du har stöd från familj och vänner!
Konstigt att dom e mer rädda för sanningen och dess hjälpare än att ta skiten i egna händer, dagens sanning. Men en sak e helt säker du kommer att vinna i sista änden ändå - tack för allt du gör o står för
Tack för att Du kämpar för rättvisan Jonatan! Det är inte Du som ska tystas, inget förtal när sanningen kommer fram genom offentliga handlingar. Stå på Dej i Ditt arbete, Du kämpar på. Heder åt Dej! Vi är många som står bakom
Håller med dig Det är så tråkigt att det bara är brottslingar som skyddas i detta land Offren har ett helvete Klart dom ska hängas ut Så vi kan skydda oss Eftersom våra politiker och rättsväsendet inte gör något Du gör ett jättebra jobb  Så mycket Starkare än dom stackarna som inte vågar skydda alla offren
Absolut bra för föräldrar att veta vilka som kan närma sig deras barn då åter fall inom barnpornogrin är hög. När förövare kommer ut efter avtjänat straff. Stå på dig .
Att deras samvete inte skäms vi bor i ett fritt land men mn får inte göra hur man vill ändå mot sina medmänniskor.. Jag hoppas ni inte har egna kvinnliga släktingar som det händer något sådant för men tyvärr behövs det en mor för en Son...
På alla sätt som det är möjligt sluter vi upp bakom dej. Vi vet att rättssystemetr utholkat och verkningslöst. Jag skriver som gammal rättssociolog, att jsg aldrig sett maken till dessa ständiga rättshaverier.
Domar är offentlig handling.
Låt dig inte skrämmas till tystnad. Det här visar på svagheter och systemfelen i rättsväsendet. Inte hos dig Jonatan. Så stå rakryggad och stolt.
Speciellt utsatta är alla barn som rätts systemet sviker.
Men så hade vi ju en högsta polischef som var just pedofil, så flera huvuden kommer rulla.
Vi behöver fler som dej, som vågar visa sanningen! Du är en hjälte
Jag kan inte låta bli att undra var alla feminister håller till, när det gäller alla dessa våldsgärningar och vedervärdiga domar!
Tack för din insats i detta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar