söndag 19 april 2020

våldtäkts i malmö igen


våldtäkts i malmö igen
Damir Al-Ali och hans bror Mohammad lurade med sig en kvinna ner till en källare i Malmö. Med kniv och pistol tvingade man av hennes kläder och började spruta kallt vatten på henne med en vattenslang. Sedan började de två bröderna förgripa sig på henne.


Tortyren var brutal. Vid sidan av våldtäkterna band de fast henne och band för hennes mun. Damir slog henne med knuten näve i revbenet och en stund efter första övergreppet kände sig Mohammad upphetsad igen. Trots att kvinna vädjade och förklarade hur ont hon hade, utförde mannen ytterligare en våldtäkt.
De tvingade kvar henne under natten och dagen efter fortsatte bröderna att våldta henne. De bjöd även dit ytterligare fem killar som alla förgrep sig på henne. I hela 17 timmar pågick det totala händelseförloppet innan polisen stormade in och befriade kvinnan.
Den yngre brodern Damir dömdes för ytterligare en grov våldtäkt. Han hade gjort inbrott i en lägenhet med en annan man. De hade väckt kvinnan, börjat slå henne och tagit strypgrepp på henne. Sedan turades de två männen om att våldta den hjälplösa kvinnan.
Damir Al-Ali dömdes för bl.a två fall av grov våldtäkt, människorov, stöld och försök till utpressning. Rättväsendet ansåg att straffvärdet var 10 års fängelse men när alla rabatter var utdelade återstod det bara 4 år och 6 månader + utvisning till Syrien.
Våldtäktsmannen var dock inte nöjd med domen och att han skulle tvingas lämna Sverige. Han visste att han kan få kraftigt sänkt straff om han kan övertyga rättsväsendet om att han var under 18 år när brotten begåtts. Han hävdade därför att de tidigare angett fel ålder på honom. Mannens pappa lyckades bl.a ta fram en familjebok från Syrien och ett syriskt pass som skulle bekräfta att han var under 18 år. Detta har nu resulterat i en förkastlig helomvändning i hovrätten.
Damir Al-Ali som i 17 timmar var med och våldtog en kvinna får sänkt straff. Rättväsendet kan inte bedöma hans ålder och väljer att tro på hans historia. Straffet sänkts därför till 2 år och 6 månaders fängelse. Men hovrätten menar också att utvisningen resulterar i ”men” för våldtäktsmannen så man ger honom 3 månaders avdrag för eventuella trauman. Han får även ett avdrag på ytterligare 3 månader då han suttit frihetsberövad så länge. 10 års straffvärde hade plötsligt förvandlats till 2 års fängelse i den svenska rättsrötan. Utvisningen kan man heller inte garantera, det ska Migrationsverket ta ställning till i framtiden.
Detta innebär att mannen suttit frihetsberövad genom hela ”straffet” och enligt hovrättens senaste dom så går just nu den sadistiska våldtäktsmannen Damir Al-Ali på fri fot. Han vandrar alltså runt helt fritt på Malmös gator och kan begå nya brott mot nya offer.
Det är en horribel situation som medför en fara för hela samhället. Jag vill därför varna grannar, Malmö, Skåne och Sverige för sexualförbrytaren Damir Al-Ali.
Källa: Hovrätten över Skåne och Blekinge, B 413-20
Helt sinnesjukt. Dessa personer har inte rätt att leva längre. Helt sjukt att de ska gå fria i Sverige
Vi har inte längre något "rättssystem" vi har ett fullblåst förnedringssystem!
Är man gammal nog att göra detta, är man gammal nog att ta konsekvenserna!
Vill inte tro att detta är sant Hur är det möjligt att man i Sverige kan ha ett rättsväsen som kan göra så stort FEL, i så fall ska dessa också dömas för detta. Den stackars kvinnan hon fick ju livstidstraff för att inte ha begått något brott alls...  Jag blir så ledsen och upprörd när jag läser hur en sådan brutal människa ska slippa undan. Jag anser att det spelar ingen roll om de är 15 år så ska de straffas rejält.Det enda rätta är väl utvisning. Vi behöver inte importera gangsters. Vi har nog av den sorten förut.Ändå rimligt med avdrag.
Om avdraget innehåller ett avdrag av höger hand. Och vänster ben. Och 100% av de futtiga centimeter som tidigare användes som brottsverktyg och urinavkastning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar