fredag 11 oktober 2019

Erdogans militär attack mot kurdiska folket han vill bygga upp en ny isis terrorist för att använda som tryckkort mot EU,






För fyra månader sedan den terrorgruppens ledare abu bakr al baghdadi som bor i turkiet och skyddas av Erdogan speciella säkerheten rådet. Abu Bakr al baghdadi skickade flera brevet till alla mosker i Turkiet och även flera till Erdogan har bett Erdogan så att kunna attackera kurdiska styrkor i Syrien så att kunna befria isis terrorist medlemmar som fångade av kurdiska styrkor.
Idag Erdogan attackerade kurdiska folket i Syrien för två mål.
1 göra en rent folkmordet mot kurdiska folket precis som turkarna har gjort mot Armeniska folket i Turkiet, även Turkiet vill okupera hela norra Syrien och bli en del av turkiska regimen, turkiet vill gå tillbaka till ottmans tiden turkiet kommer inte stanna kommer att ta Kirkuk, Mosul och flera städer i området.
2 För att turkiet kunna ta dem isis medlemmar som fångade av kurdiska styrkor i Syrien så att använda isis medlemmar som ett tryckkort mot EU, för att på pressa Europeiska länder via isis terrorist medlemmar .
Fascisten Erdogan vill rikta två mål med ett skott.
Använd ISIL-medlemmar som ett tryckkort mot EU
Erdogans militär attack mot kurdiska folket han vill bygga upp en ny isis terrorist för att använda som tryckkort mot EU,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar