onsdag 16 oktober 2019

Turkiets militära operationer massakern mot syriska kurder. Varning Turkiet har använt kemiska vapen mot kurdiska folket



Turkiets militära operationer massakern mot  syriska kurder. Varning Turkiet har använt kemiska vapen mot kurdiska folket .
Den turkiska fascistregimen som begåtts för brott mot internationell rätt har använt kemiska vapen mot kurdiska människor i norra Syrien.
Eftersom vi uppmanar FN att besöka alla barn och familjer som skadades av både fosforbomber och kemiska bomber i norra Syrien.
Eftersom den turkiska rasistregimen har använt båda fosforbomberna också kemiska bomber mot det kurdiska folket..TÄNK INTE. Turkiets armé är svag. Under 41 år har de försökt besegra de kurdiska gerillorna, som nu är starkare och större än någonsin. Turkiet kommer att förlora i Rojava och de förlorar. Ja, de har strålar och stridsvagnar, men det räcker inte för fegningar som gömmer sig bakom jihadister.Ögon-till-öga-operationer mot de syriska kurderna av den turkiska militären fortsätter. Trots de amerikanska sanktionerna sa Erdogan att han skulle fortsätta kriget. Ark återgår till den turkiska regeringens nackdel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar